Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodni susret

Danijelu izvrijeđala mlada prolaznica. 'Ostala sam šokirana ali mirna'

dvornik
Foto: Privatni album
1/3
11.05.2017.
u 17:46

Dok je šetala svog psa Obamu Danijela Dvornik doživjela je neugodnost koju je prepričala na Facebooku

Danijela Dvornik na društvenim mrežama često iznosi svoj stav o aktualnim zbivanjima u državi, pa je tako jučer jedan status posvetila zatvaranju Algoritmovih knjižara i statusom upozorava koliko su knjige bitne i što se time gubi, a cijelu situaciju povezala je s jednim događajem koji je doživjela taj dan šetajući svog psa Obamu. 

Jučer vodim svoga psa uz potok, na lajni, naravno. U susret nam dolazi mlada cura nekih 17 -18 godina, sa svojim psom, velikim koji naravno nije bio na lajni. Pas je beba,vidjelo se po blentavim pokretima, ali je počeo skakati po meni i po mom psu bez da je ona uopće reagirala. Iznervirana, zapitala sam je ( pristojno) : Pa dobro, zašto ne vežeš svoga psa? Odgovor je bio : "Kujo, jedino što mogu jest da tebi zavežem usta!" i nošalatno odšetala. Ostala sam šokirana ali mirna. Cijelim putem sa razmišljala o njoj. Možda ova priča nema veze sa propašću Algoritma, ali zapravo ima - napisala je Danijela na svom Facebooku.

Pratitelji njene Facebook stranice divili su se njenoj smirenosti u tom trenutku, a neki su priznali da bi njihove reakcije bile puno gore. 

 

Komentara 17

JU
Jure7
18:31 11.05.2017.

Prava se našla držati predavanja.... Jao, kako mrzim kad ovakve "slavne" ličnosti drže prodike o kulturi i pristojnosti...

RI
rikavac
18:55 11.05.2017.

Da Dino nije umro niko za tebe nebi cuo i znao i sad ti kupis slavu na mrtvom muzu.

DU
Deleted user
21:15 11.05.2017.

Tko je ta Danijela, da se njezini komentari, bilo čega, pojavljuju u u "medijima"....niti ona niti tzv. mediji koji to objavljuju ne zaslužuju objavu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije