Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JACQUES HOUDEK:

'Predsjednica ima vremena za modne revije, a meni nije mogla ni čestitati'

Jacquesov tim u Kijevu
HRT
21.05.2017.
u 12:41

Mjesecima smo pisali našoj cijenjenoj Predsjednici, mjesecima nismo dobivali odgovora, da bismo konačno dobili odgovor njena Ureda, tri tjedna uoči odlaska u Kijev - kako nažalost nema vremena primiti nas i kako nam želi svu sreću - ljutito je napisao Jacques

Jacques Houdek se nakon povrataka iz Eurosonga na svom Facebook profilu zahvalio svima na podršci, ali i pokušao objasniti zašto je izostao bolji plasman. Jedan od najvećih razloga su bolje ocjene žirija iz susjednih zemalja.

- Istinu su, nažalost, ovaj put zamijenili gorčinom, pretpostavljam iz razloga jer je Hrvatska JEDINA regije ušla u veliko finale. Među delegacijama i nama izvođačima iz regije nije bilo mjesta za gorčinu - nama je bilo iskreno žao da i oni nisu prošli u finale, a oni su nama bili stvarno divna podrška, bodrili su nas riječima: sad ste vi predstavnici regije, dajte sve od sebe - napisao je Jacques.

Hrvatski predstavnik posebno je apostrofirao izostanak državnog vodstva. Kaže kako ni predsjednica ni premijer nisu ništa učinili da mu pomognu kako bi u Kijevu bio najbolji.

-  MJESECIMA smo pisali našoj cijenjenoj Predsjednici, mjesecima nismo dobivali odgovora, da bismo konačno dobili odgovor njena Ureda, tri tjedna uoči odlaska u Kijev - kako nažalost nema vremena primiti nas i kako nam želi svu sreću... Ovdje Predsjednica nije odbila primiti mene, Jacquesa, već je odbila pomoći hrvatskome predstavniku uoči natjecanja koje prati 200 milijuna gledatelja diljem svijeta. Upravo je Eurosong državama poput Hrvatske jedini pravi prozor u svijet! Vidim, ovih dana Predsjednica obilazi modne revije, haljine su sve ljepše, šminka i frizura sve bolje - 'čestitam' na tome! Puno vremena naša Predsjednica ulaže u sebe. Vidim da je i aktivna na društvenim mrežama, no, ipak, nije našla vremena ni potrebe podržati, čestitati, pohvaliti uspjeh Hrvatske na Eurosongu, baš kao što nije imala vremena ni pomoći da taj uspjeh Hrvatske bude još i daleko veći - ljutito je napisao Jacques.

- Pjesma i njena poruka učinili su svoje - naše su vizija i misija ostvarene, ZAJEDNIŠTVO je ono što nam najviše treba... Najveća je nagrada, i meni i mome timu, kada čujemo da smo hrvatskome narodu vratili ponos, dostojanstvo, zajedništvo - sve ono što su im ti isti političari oduzeli - zaključio je Jacques.

 

 

Komentara 64

Avatar Bruno
Bruno
13:01 21.05.2017.

Koji umisljeni jadnicek , kako se blamirao!

Avatar rubinet
rubinet
14:13 21.05.2017.

na čemu( i što) bi Kolinda trebala čestitat Željku? 13./trinaesto/ mjesto na trećerazrednom festivalu bivših intervizijskih zemalja...i nije nešto čime bi se netko trebao dičit

Avatar Becarina
Becarina
12:57 21.05.2017.

Neka uci pjevati , zasad je dokazao jedino da ima dosta "dobar muski i zenski glas, text mu osrednji pjesma mlaka bez zivota, fali "pep. Europa odavno pozna puno boljeg pjevaca koji je tako "mjenjao glas i kojeg je Houdek kopirao , dobio je glasove radi kopiranja slavnog grka Demis Roussosa nije radi svog osobnog pjevackog talenta i osrednje pjesme, dobra kopija nije original niti moze biti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije