Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO!

Muškarci na štiklama rasturaju plešući na Beyonceine hitove!

plesač
Foto: Screenshot
1/2
20.06.2014.
u 21:05

Muškarci na štiklama, rasturaju na Beyonceine hitove? Čini vam se nemoguće? I ne baš. Ovi dečki uspijevaju zadiviti svojim plesnim pokretima, i to sve na štiklama...

Muškarci na štiklama, rasturaju na Beyonceine hitove? Čini vam se nemoguće? I ne baš. Ovi dečki uspijevaju zadiviti svojim plesnim pokretima, i to sve na štiklama. Iza svega stoji 'glavni plesač' i koreograf ovih sjajnih pokreta, Francuz Yanis Marshall. 23-godišnjak je inače učitelj plesa, a obožava plesati na hitove diva kao što su Madonna, Beyonce, Britney Spears.

Video koji gledate, a na kojem Yanis i dečki plešu na Beyonce, prikaz je posljednje probe koju su momci odradili prije finala showa 'Britain's Got Talent', gdje se natječu.

>>Seksi plesačice studija Escape uz Beyonce oživjele stari grad Samobor

Ključne riječi

Komentara 1

KK
kreso.kramar2
21:56 21.06.2014.

Pogledajte samo na majci ovog momka u tamno plavoj majci.Tocnije pogledajte sta se nalazi na njegovaj majci.Nista nije slucajno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije