Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro svadba

Mrle i Ivanka otkrili datum svog vjenčanja i kakav dress code imaju za uzvanike

mrle
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
06.08.2021.
u 16:15

Nakon deset godina veze Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević odlučili su stati pred oltar.

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle nakon deset godina veze odlučili su se vjenčati, a njihovoj želji da stanu pred oltar ispriječila se pandemija koronavirusa zbog koje su godinu dana odgađali svadbu koju će konačno imati ovog rujna.

- Vjenčanje je 4. rujna na otoku San Marinu. Prlja će biti kum. To je blizu Novog Vinodolskog , cijeli otok će biti naš i pozvat ćemo ljudi onoliko koliko stane, to je jedno 100-200 ljudi, jednostavno ne stane , otočić je mali, presladak... - rekli su Ivanka i Mrle gostujući u IN Magazinu. Vjeruju kako će epidemiološke mjere biti na njihovoj strani i ne namjeravaju ovaj put odgađati svadbu. U šali su rekli kako će ako treba i plivati do otoka i ništa ih neće zaustaviti. Njihovo vjenčanje će biti pravi glazbeni spektakl i objasnili su i kako su ga zamislili.

- Sviramo mi, pa malo svira LET 3 i to je u biti ista ekipa, ista postava, možda i Stampedo... Bit će jedan ogroman stol za kojim ćemo mi sjediti i jesti i piti, a za tim stolom će se i pjevati, svirati, snimati.- ispričali su. Nisu otkrili sve detalje vjenčanja i za sebe su odlučili zadržati informaciju kako će izmijeniti bračne zavjete, ali potvrdili su kako će cijelo vjenčanje snimati i svojim gostima su ovom prilikom poručili kako na vjenčanje od glave do pete moraju doći odjeveni u bijelo.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Komentara 8

Avatar gulag
gulag
16:27 06.08.2021.

Oni stati pred oltar!?? Kakav oltar!!! Oni će stati pred Lenjinov kip!

DL
dvanaest_legija
18:59 06.08.2021.

Njih može vjenčati jedino Puhovski ispod srpa i čekića!

Avatar Od Drine do Jadrana
Od Drine do Jadrana
17:01 06.08.2021.

Sodoma Gomora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije