Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanosna

Nicole Kidman famozna u negližeu od 4500 dolara

Oscar
Foto: Reuters/PIXSELL, PA/Pixsell
1/3
Autori: D.G., I.S.G.
29.08.2017.
u 21:15

Nova uloga neurotične posvojiteljice i deklarirane lezbijke Nicole Kidman odlično stoji, tvrde kritičari, a napisana je posebno za nju

Oskarovka Nicole Kidman fotografirala se za rođendanski broj časopisa Stellar.

Na naslovnici 50-godišnja glumica izgleda senzacionalno izranjajući iz bazena u negližeu Alexa Perryja vrijednom 4500 dolara. Nicole je oduvijek imala vitku liniju, a nedavno je za Los Angeles Times izjavila da nije na strogim dijetama te da jede sve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glumicu uskoro možemo gledati u kriminalističkoj seriji “Povrh jezera”, na Pickboxu tijekom rujna. Uloga u seriji napisana je za Nicole Kidman, koju u novoj roli možemo vidjeti bez šminke i zlatnih uvojaka.

Sjedokosoj i pjegavoj Kidman, koja utjelovljuje neurotičnu posvojiteljicu i deklariranu lezbijku, uloga, tvrde kritičari, nevjerojatno pristaje jer prikazuje njezin talent u najsirovijem izdanju.     

Komentara 1

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
22:47 29.08.2017.

Sexy i talentirana..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije