Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbena legenda

Mnogi su ovo čekali nekoliko godina! Pogledajte kako je Mišo Kovač vježbao za večerašnji koncert

Foto: PR
1/11
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.06.2022.
u 17:44

Prije koncerta s Mišom su se družili brojni glazbenici koji će mu danas biti gosti, a nekoliko dana ranije izašla je i slika na kojoj se vidi kako Kovač vježba za koncert.

Večeras je koncert koji mnogi čekaju nekoliko godina. Riječ je naravno o koncertu legendarnog glazbenika Mate Miše Kovača. Prije koncerta s Mišom su se družili brojni glazbenici koji će mu danas biti gosti, a nekoliko dana ranije izašla je i slika na kojoj se vidi kako Kovač vježba za koncert. 

"Mate Mišo Kovač u vježbaoni HGU Split... U jeku priprema za svoj veliki koncert koji će se održati na Starom placu u nedjelju, 5. 6. s početkom u 20h" stoji uz objavu HGU Split. 

 

Prema riječima organizatora, Mišo se iznimno raduje novom susretu s publikom na pragu osamdesetih godina jer plan je koncertom pod nazivom "Samo nas nebo rastavit može" ujediniti cijelu regiju koja uživa u bezvremenskim hitovima pjevača rodom iz Šibenika.

 

"Vip lože i tribine su već danima rasprodani, ostalo je još malo karata za parter. Poznato nam je da na koncert publika stiže iz cijelog svijeta, doslovno imamo najavljene goste iz Saudijske Arabije, Meksika i Japana", rekli su Hini organizatori.

 

"Uz Mišu će na koncertu pjevati Alen Nižetić, Jole, klapa Rišpet, Saša Antić, Slavonske lole i, naravno, Ivana Kovač. Program će moderirati prvi glas Dalmacije Edita Lučić Jelić, a splitski DJ-evi će od 18 sati do 21 sati zabavljati publiku s dalmatinskim uspješnicama jer će se vrata Starog placa otvoriti već u 18 sati", kažu organizatori. Mišo je Koordinaciji braniteljskih udruga grada Splita poslao veći kontigent karata, a desetke ulaznica poklonio je i djelatnicama splitske bolnice kako bi im se odužio za njihovu nesebičnu skrb dok je bolovao prije nekoliko mjeseci.

 

Koncert na Starom placu u Splitu biti će njegov prvi veliki nastup nakon onog u punoj Areni Zagreb 2019. godine, ali i prvi koncert u Splitu od 2018. godine, kada je Mišine hitova pjevala dupkom ispunjena Spaladium Arena.

VIDEO Mišo Kovač i Jole pjevaju 'Hej, živote, što me snađe'

Komentara 4

Avatar Cadafel
Cadafel
19:50 05.06.2022.

Svaka čast Miši Kovaču ali sve ovo forsira kćerka koja umijesto da ocu koji je ušao u osmo desetlječe života osigura mirno mjesto sa cijelodnevnom medicinskom skrbi , nehumano mrcvari oca ne bi li zaradila. Umjesto da se pomogne čovjeku koji nije u stanju govoriti a kamoli pjevati, golemi auditorij nesvjesno se trudi svojoj legendi okončati život...sorry al to je surova istina

Avatar Dančo
Dančo
18:04 05.06.2022.

Sve pet ali taj čovjek jedva govori kako će on pjevati onda. Raširiti ruke i slušati publiku

BE
Belveder1950
21:23 05.06.2022.

Debitanti ga je gledati..šta on ne vidi sebe..treba se povući na vrijeme..ovo je užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije