Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za rođendan

Mnogi bi pozavidjeli na proslavi: Pogledajte kakvu je raskošnu zabavu Grubnić priredio psu

Foto: instagram
1/13
24.02.2021.
u 17:53

Pomeranac Casper slavi svoj šesti rođendan, a njegov vlasnik nije štedio kada je u pitanju proslava te je htio da ima najbolje i najraskošnije slavlje.

Marko Grubnić ne štedi kada su u pitanju važne stvari u njegovom životu, a tako je bilo i za rođendan njegovom ljubimcu Casperu. Naime, pomeranac Casper slavi svoj šesti rođendan, a njegov vlasnik nije štedio kada je u pitanju proslava te je htio da ima najbolje i najraskošnije slavlje. A sve je pokazao naravno i na Instagramu. 

Foto: reuters

"Sretan rođendan, ljubavi moja", započeo je Grubnić čestitku svog ljubimcu Casperu i nastavio: "Ti si svijetlo mog života i pas mojeg života, kralj mog srca i najbolji prijatelj zauvijek. Ti si moj život, moja sreća i moje veselje. Nitko me nije volio toliko bezuvjetno kao ti. Pažljivo pratiš svaki moj korak i vjerujem da te Bog poslao da paziš na mene. Ti si najčišća duša u mom životu i gledam na tebe kao na mog anđela. Hvala ti na bezuvjetnoj ljubavi proteklih šest godina mog života. Volim te do vječnosti. Sretan rođendan ljubavi mog života", napisao je Grubnić na engleskom pokraj fotografija koje su ukrale svu pažnju.

Foto: reuters

Na fotografijama se vidi veliki zlatni natpis u balonima na njegovo ime, te čak i mali baloni pored imaju njegovu sliku na sebi. Naravno, tu su i velike kosti za njega, ali i torta također na njegov lik.

Foto: reuters

"Ajme ljubav mala", "Preslatko", pisali su njegovi pratitelji ispod fotografija.

Grubnić vrlo često objavljuje fotografije svojih divnih ljubimaca i pokazuje koliko ih voli te da im pokušava pružiti najbolji život koji im može dati. 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
18:11 24.02.2021.

Uz nadu da ce me Vl proglasiti homofobom, s radoscu izrazavam svoj prezir prema ovoj krethenchini koja nema drugog posla nego priredjivati rodjendanske proslave cucku. Zaboravlja da je to cucak, ne covjek, dakle nema bitne razlike izmedju tog njegovog dlakavog jajolisca i obichnog shtakora, stvar je samo u semantici. Osim toga, u Kini bi ga vjerojatno pojeli. Da bar.

SA
sargu123
18:33 24.02.2021.

Gadna neka bolest.

AJ
AjdemiDudlaj
18:33 24.02.2021.

Modni hračak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije