Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVILI JE

Veljači obrisali fotku s kćerkicom: 'Želim mu bolji život u idućoj reinkarnaciji'

Foto: Youtube screenshot
1/8
24.02.2021.
u 14:03

"Poanta ove genijalne fotke je bila kako je Lena skinula i majicu i potkošulju da može pojesti omiljene špagete sa šalšom. Netko je završio na imaginaciji sadržaja zbog kojeg je prijavio fotku. Želim mu bolji život u idućoj reinkarnaciji", napisala je Veljača.

Jelena Veljača na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj s kćerkicom Lenom jede tjesteninu, no fotografija je uklonjena nakon što ju je netko prijavio. Glumica i scenaristica zatim je tu istu fotografiju ponovno objavila na Instagram Storyju i obratila se onom tko ju je prijavio.

"Poanta ove genijalne fotke je bila kako je Lena skinula i majicu i potkošulju da može pojesti omiljene špagete sa šalšom. Netko je završio na imaginaciji sadržaja zbog kojeg je prijavio fotku. Želim mu bolji život u idućoj reinkarnaciji", napisala je Veljača. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Jelena se nedavno preselila u novi stan u centru Zagreba, stambene površine od 165,00 m².  Ovaj prostrani stan s tri spavaće sobe, dvije kupaonice, balkonom, kuhinjom s blagovaonicom i prostranim dnevnim boravkom nalazi se u zgradi koja je izgrađena 1939. godine, a zadnji put je renoviran prije šest godina i, kako je istaknuto na stranicama Njuškala, gdje je oglas sada neaktivan, cijena mjesečnog najma iznosi 2000 eura.  

Jelena je prije nekoliko tjedana istaknula kako je i njezin novi dečko Vito Turšić dio njezina kućanstva, a par je već objavio nove fotografije iz novog stana i pokazali su koliko uživaju u novom prostoru. Par se upoznao prošle godine kada je Jelena bila gošća u njegovu podcastu, gdje su pričali o njezinim poslovnim uspjesima, ali i propalim brakovima s glumcima Jankom Popovićem Volarićem i Draženom Čučekom s kojim ima i kćer. Nekoliko mjeseci nakon početka njihove romanse i javnost je doznala da su par, a Turšić nam je tada rekao: 

– Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo oboje zaljubljeni.

 

Ključne riječi

Komentara 17

HU
Humbleandhonest
14:13 24.02.2021.

Zašto se piše o ovoj ženi i njezinim fotografijama?

Avatar smartch
smartch
14:26 24.02.2021.

Fuj

BU
Budak
15:46 24.02.2021.

Ovakvi kao ona bi javno jela izmet samo kako bi došla u medije. Glumi moralnu vertikalu a trula je do srži. Samo ovakvo smeće od novina daje takvoj platformu. Nekad su to bile novine sad wc-papir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije