Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BRAKU SU 4 GODINE

Mladen iz TBF-a stigao na premijeru u društvu supruge Ane koju rijetko viđamo

Split: Humanitarni koncert Tako mala, tako snažna
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/7
12.11.2023.
u 13:37

- Moja supruga isto jako voli muziku, kužimo se po ukusima, tako da doma često freestyleamo, bacamo jedan drugome rime i tako komuniciramo. Čak razmišljali da nešto ozbiljnije zajedno napravimo, ali nakon što smo dobili dijete više nemamo vremena ni za što, kazao je Mladen

Mladen Badovinac iz grupe TBF vjenčao se prije četiri godine, a njegovu suprugu Anu rijetko viđamo u javnosti. Par je sinoć došao na premijeru predstave ''Crvene vode'' u Splitu, a fotografi su ih uhvatili na ulasku u kazalište.

Vjenčali su se u Makarskoj 2019. godine uz 70-ak članova rodbine i prijatelja, otkrio je jednom prilikom Mladen. 

- Moja supruga isto jako voli muziku, kužimo se po ukusima, tako da doma često freestyleamo, bacamo jedan drugome rime i tako komuniciramo. Čak razmišljali da nešto ozbiljnije zajedno napravimo, ali nakon što smo dobili dijete više nemamo vremena ni za što, kazao je Mladen lani za Večernji list. 

11.11.2023., Split - Dolazak poznatih na premijeru predstave "Crvena voda" nastale prema romanu Jurice Pavicica. Mladen Badovinac Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Sinčić Vedran rodio se prije tri i pol godine, a Mladen je kazao kako mu se život od tada puno promijenio. 

- Na samom početku 2020. postao sam otac, dobio sam sina. Ionako bih, s obzirom na potrebe male bebe, bio kod kuće, a to je, moram priznati, zahtjevna priča. Jednostavno nisam imao ni vremena ni energije za neke crne misli. Doslovno sam se borio kad ću se naspavati, između hranjenja i pelena. U toj brizi prošli su mi najgori pandemijski dani, kazao je Mladen za Story. Prošle godine otkrio je i kakvo je dijete njegov sin. 

VEZANI ČLANCI: 

- Ne voli ni danas baš puno spavati noću. Sve je živahniji, moram ga skidat s lustera. On je totalno, živahno dite, koje takvo treba biti. Zdrav je, veseo i piči okolo, upoznaje svijet i to je super. Ima ritma, pleše otkad je stao na nogice. Prva ljubav mu je bila reggae, otkrio je glazbenik.

VIDEO: Jasna Zlokić o Aleksandri Prijović: 'Napunila je pet  Arena , a nisam nikad čula tko je ta cura' 

Ključne riječi

Komentara 3

MO
Mojos
14:39 12.11.2023.

Neobično dugačko ime za ženu: Ana koju rijetko viđamo🤔

Avatar Jopa
Jopa
16:44 12.11.2023.

Likovi otvorejo pjevaju zlocinackom sistemu i zločincu u Kumrovcu pa je to dovoljno svakom normalnom i dobronamjernom čovjeku da shvati o kakvim se ljudima radi.

TE
TenFour
18:50 12.11.2023.

Clanak za Pulitzer!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije