Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija ga traži: I novi pjevačev skandal prouzročila bevanda?

Mladen Grdović zbog nasilja u obitelji osuđen na osam dana zatvora!

grdović
Foto: Arhiva VL
1/2
16.11.2009.
u 18:29

Iz policije su nam na upit je li Grdović na putu kući imao nezgodu i je li zabilježeno da vozi pod utjecajem alkohola rekli kako nemaju prijavu te da će o svemu razgovarati s Grdovićem kad bude dostupan.

Čovik iz naroda, kako sebi tepa zadarski pjevač Mladen Grdović, opet je jedna od glavnih tema medija. No, iako bi mu u prosincu trebao izaći novi album koji željno iščekuju ljubitelji dalmatinskih laganica, Grdović je u središtu zbog skandala. Posljednji "izlet" dogodio se u zadarskoj Varoši, gdje je ispred jednog kafića nakon dvije bevande sa zadarskom mladeži snimljen kako automobilom jaguarom gura stolce pokušavajući "naći put do kuće". Sve je bilo praćeno urlicima također "veselih" i mladih djevojaka: – "Razbit će se negdje, odvezi ga doma, pazi..."

Niz skandala bez kraja
Iz policije su nam na upit je li Grdović na putu kući imao nezgodu i je li zabilježeno da vozi pod utjecajem alkohola rekli kako nemaju prijavu te da će o svemu razgovarati s Grdovićem kad bude dostupan.

Pjevač se, podsjetimo, prije dvije i pol godine mercedesom 500 CL zabio u zid. Tada je navodno odbio alkotest, ali je zaradio kaznenu prijavu. Policija ga je prijavila i za prometnu otprije točno pet godina u kojoj je pod utjecajem 2,7 promila alkohola razbio svoj 200.000 eura vrijedan crveni ferrari slupavši se u betonski zid i metalni rasvjetni stup u neposrednoj blizini zadarske bolnice. Alkohol je navodno razlog i Grdovićeva penjanja na stol i pjevanja nakon splitskog festivala prije dvije i pol godine.

Obiteljsko nasilje
Mladen Grdović se, podsjetimo, neko vrijeme i liječio od alkoholizma. Istodobno je u medije došla i priča o njegovim izvanbračnim avanturama, a potom i to da je otac djevojčice s mladom Zadrankom Eminom Šimurinom. Mladenova supruga Brankica Grdović oprostila mu je nevjeru. No, prije pola godine Grdović je završio u pritvoru zbog obiteljskog nasilja.

Tada je u pijanom stanju razbijao po kući i prijetio Brankici, ali i svom bratu te je zaradio kaznu za kršenje javnog reda i mira od 700 kuna. Jučer nam je pak na Prekršajnom sudu u Zadru potvrđeno da je Grdović zbog tog obiteljskog nasilja prije dva mjeseca pravomoćno osuđen i prema toj bi presudi mogao završiti osam dana iza rešetaka ako u godinu dana opet bude nasilan u obitelji.

Ključne riječi

Komentara 11

CS
csltd
19:24 16.11.2009.

zašto on nebi smio lupati aute po kafićima, treskati ženu i sve što se pravom međedu priliči, pa ipak je on pjevao za ADZ, majku mu...

OB
-obrisani-
19:31 16.11.2009.

Joj kako sam sokiran ali su ga kaznili gadno.

SN
snovakor
07:18 17.11.2009.

Još dokaz više kako kod nas \"fuk-cionira\" kod nas vlast i Policija. Umjesto, da se stvarno ovog i njemu slične bolesnike makne negdje u brda, npr. Slunj-poligon, tamo neka im se ogradi ogromna površima i da im se sve na raspolaganje. I neka se međusobno poubijaju. To je jedini način, kako očistiti ovakvog smeća s naših ulica i svih sličnih seljaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije