Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legendarni pjevač

Mišo Kovač došao na utakmicu na Poljud, navijači mu skandiraju

Split: Mišo Kovač stigao na Poljud u dresu reprezentacije
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
14.11.2021.
u 14:41

Legendarni Mišo je veliki navijač Hajduka i reprezentacije.

Legendarni pjevač Mišo Kovač (80) u pratnji supruge Lidije i Tomislava Madžara došao je na Poljud gdje će pratiti utakmicu Hrvatske protiv Rusije. Legendarni glazbenik pokazao je interes za dolazak na Poljud te će biti u zlatnoj loži stadiona.

14.11.2021., Split - Stadion Poljud, kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP u Qataru izmedju reprezentacije Hrvatske i Rusije. Mate Miso Kovac.
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kada su ga navijači primijetili počeli su pjevati njegov hit 'Poljubi zemlju' te skandirali.

Foto: Vecernji.hr
Podsjetimo, Mišo je veliki navijač Hajduka i reprezentacije, a u karijeri se pamti njegov veliki koncert na Poljudu 1993. godine  pod nazivom 'Noć svijeća'. Posljednji koncert Mišo je na Poljudu održao 2019. godine pod nazivom 'To je moja zemlja'. Glazbenik je nedavno završio u bolnici, a njegova kći Ivana umirila je obožavatelje te kazala da je dobro. Ivana je otkrila i da on ne planira nastupe u skorije vrijeme.

VIDEO Denis Latin oduševio pratitelje fotografijom iz 1992. godine

Ključne riječi

Komentara 4

KO
Kološanin
16:03 14.11.2021.

Mišo je legenda!

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
15:33 14.11.2021.

Ma jel ono kraj Miše Mađar (nosač državnog cekera koji je u fotofinišu predsjedničkih izbora svojim veleumnim napadom na Milanovića nakon tv debat na HRT više zezno Kolindu nego svih 24,42 % Škorinih birača zajedno)????ako je -Miši se ne piše dobro...

NO
No1
15:32 14.11.2021.

Ma, ne... to snakdiraju nosacu cekera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije