Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA MAMA

Marijana Mikulić pokazala što je pripremila sinu za proslavu osmog rođendana: 'Ove je godine nadokandio sve'

Foto: Instagram
1/14
14.11.2021.
u 12:47

- Moje pile je proslavilo osam godina. I to s tri proslave ove godine - napisala je glumica u opisu te se prisjetila prošle godine kada se Andrija veselio proslavi rođendana sa školskom ekipom, ali su morali otkazati dva dana prije zbog lockdowna.

Glumica Marijana Mikulić (39) na svojem je Instagram profilu objavila album fotografija kojima je pokazala kako je njezin sin Andrija proslavio osmi rođendan. Marijana je otkrila da ga je odvela u zabavni centar s trampolinima te pokazala kako je izgledala torta. "Moje pile je proslavilo osam godina. I to s tri proslave ove godine", napisala je u opisu te se prisjetila prošle godine kada se Andrija veselio proslavi rođendana sa školskom ekipom, ali su morali otkazati dva dana prije zbog lockdowna. „Zato je ove godine nadoknadio sve: mala proslava samo s nama doma, torta s ekipom s kojom provodi ljeto i za kraj spektakularna proslava na The mjestu za proslave“, napisala je Mikulić misleći na zabavni park. 

U komentarima su Andriji mnogi čestitali rođendan te poželjeli sve najbolje, a jedna od njih je bila i glumica Bojana Gregorić Vejzović. „Sretan rođendan“, jednostavno je napisala te dodala plavo srčeko. 

Podsjetimo, glumica osim Andrije ima još dva sina: Jakova i Ivana, a na društvenim mrežama često otkriva kako provode zajedničko vrijeme.

VIDEO Denis Latin oduševio pratitelje fotografijom iz 1992. godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije