Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u odličnoj formi

Mirna Maras jednostavno blista nakon razvoda

velvet
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/9
03.04.2014.
u 21:29

Crno je bilo boja večeri na promociji novih L'Oreal proizvoda gdje su i Bojana Gregorić Vejzović i Tatjana Jurić zasjale u vrlo sličnim modnim kombinacijama

Mirna Maras nakon nekoliko mjeseci pauze pojavila se na jednom od događanja, a lijepa plavuša u kratkoj crnoj haljini pokazala je kako je ponovno u odličnoj formi nakon razvoda od Marija Valentića prošle jeseni.

Brojni poznati pokazali su svoje najbolje izdanje na promociji novih proizvoda L'Oreal Revitalift Magic Blur koja je održana ovog četvrtka u zagrebačkom kafiću Velvet.

Crno je bilo boja večeri jer su i Bojana Gregorić Vejzović i Tatjana Jurić zasjale u vrlo sličnim modnim kombinacijama, dok su Nera Stipičević, Marija Borić, Ivana Delač Đolo, Kristina Krepela i Katarina Baban crnu boju "razbile" nešto svjetlijim komadima odjeće.

>>Mirna Maras o razvodu: Ovo je za mene jako teško razdoblje

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Komentara 2

M3
Miške 3
10:49 05.04.2014.

Ta Bojana Gregurić mi ide na živce, gasim TV kad ju vidim. Dere se u svim ulogama, duri, prenavlja, ogavna mi je i antipatična.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:58 04.04.2014.

Mirna slobodna? Ima ko broj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije