Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Umrla bih od srama'

Mirjana Hrga 'oplela' po RTL-u: 'Hvala ti Bože što sam na vrijeme otišla'

Mirjana Hrga
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
26.01.2018.
u 20:03

Da sam danas "morala" u najavi središnje informativne emisije najaviti početak Big Brothera kao jedne od najvažnijih vijesti u zemlji i svijetu, umrla bih od srama, poručila je poznata novinarka

Poznata novinarka Mirjana Hrga, koja je između ostalog radila i na RTL Televiziji, "oplela" je danas po svojoj bivšoj kući zbog najave za Big Brother u središnjoj informativnoj emisiji.

- Hvala ti Bože što sam na vrijeme otišla. Da sam danas "morala" u najavi središnje informativne emisije najaviti početak Big Brothera kao jedne od najvažnijih vijesti u zemlji i svijetu, umrla bih od srama. Da se razumijemo, ne bih mogla preko usta prevaliti ni "tučnjavu oko jeftine Kinderlade" u nekoj zemlji (zaboravila sam kojoj). Ako su to 2 od 4 najvažnija headlinesa, čestitam - napisala je Hrga na Facebooku.

Korisnici ove društvene mreže u komentarima su se uglavnom složili s Hrgom, a među njima je i njezina kolegica Hloverka Novak Srzić koja je napisala: "Potpuno razumijem".

Mirjana Hrga
1/9

Komentara 74

DU
Deleted user
20:56 26.01.2018.

RTL ne mogu smisliti..."Big smeće" je taman emisija po njihovoj mjeri.

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
20:33 26.01.2018.

Debilizam Rtl-a je tipičan za protuprirodnaše, u rangu Berina kasa po pustopoljinama fejsa. Uglavnom ništa čudno

Avatar peet
peet
21:31 26.01.2018.

Nemoj tako po PTC-U ili ti RTL-U. Pa tamo drug Jovanović uređuje vesti. Drug se pola dnevnika trudi posvađati Kolindu i Plenkija, a drugu polovicu dnevnika uzdiže Beru, Marasa i sdp. Eventualno nađe vremena za onu slikovnicu s derpeima ii lezbama ili za Frljića i njegovu bljuvotinu od predstave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije