Naslovnica Showbiz Estrada

Milijanina mama o zetu nema lijepo mišljenje, za njega ima ovu poruku

Slađana se ne slaže s odabirom svoje kćeri i smeta joj što se udala za muškarca koji je 53 godine stariji od nje.
09. rujna 2019. u 12:19 2 komentara 4791 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/8

Kada se nije pojavila na kćerinu vjenčanju, mama Milijane Bogdanović rekla je kako na vjenčanje nije došla jer je bila bolesna, ali ta priča nije baš istinita, a to je na kraju i priznala i mama Slađana.

Kontroverzni par Milijana nije mogla sakriti suze na vjenčanju: Bilo mi je teško

Ona i suprug Zoran nisu došli kćeri na vjenčanje jer ne podržavaju njen odabir i  činjenicu da je Milijana 53 godine mlađa od svog supruga Milojka Božića.

– Ne želim govoriti o njima. To što je Milijana napravila, užasno je. Na vjenčanje nisam došla jer mi suprug nije dopustio, a on ne želi više nikada čuti za Milijanu. Meni je žao jer je ona moje dijete, ali ja nikada neću prihvatiti tog starca, on nije moja obitelj – rekla je za Kurir Slađana.

Milijana i Milojko Kontroverzni par se vjenčao, mladenku je na svadbi podržala samo baka

Dodala je kako nikada neće kročiti u kuću svoje kćeri i zeta, ali svoju kćer uvijek će rado primiti u posjet, samo Milojko ne smije doći s njom. – On je za mene i moga muža mrtav – poručila je Slađana. 

Gorenje WaveActive
ONI RADE DOK SE VI ODMARATE
Kako život učiniti jednostavnijim?

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar VinkoL
    VinkoL:

    Hvala vam kaj nas svakih 30 sekundi "obaveštavate" o svim vašim milevama i jovanima, kaj bi mi Hrvati bez tih "vesti". Znam, meni žuti, a vama 3,14zd... m..mina.

  • Jagoda:

    Poslovni potez nije loš. Takvih bezveznjakuša ima na tone, a za ovu je eto već u dvadesetoj čuo čitav Balkan. Mladoženja će skiknit za koju godinu, a ona će ostati mlada udovica sa miiljun pratitelja na instagramu (dakle 20.000 eura ... prikaži još!a mjesečnog prihoda). Očito njoj brak u nekom tradicionalnom smislu ne predstavlja ništa. Bit će dobar i iz drugog pokušaja, s nekim puno mlađim. Ili... postoji i druga mogućnost - da se stvarno zaljubila :D:D:D...