Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverzni par

Milijana nije mogla sakriti suze na vjenčanju: Bilo mi je teško

Foto: Youtube Screenshot
1/5
08.09.2019.
u 15:29

Plakala sam od sreće, zapravo sam pustila par suza. Teško mi je bilo što roditelji nisu bili uz mene, ali majka mi je poslala poruku, rekla je Milijana.

Veza Milijane Bogdanović i 53 godine starijeg Milojka Božića od početka je izazivala polemike u javnosti i privlačila i pažnju stranih medija. 

Ovaj par iz Srbije nakon sudjelovanja u reality showu "Parovi" odlučio je vjenčati se, a bračne zavjete izmijenili su jučer u Požegu. Brzo se  saznalo kako na vjenčanju nisu bili Milijanini roditelji, niti Milojkova djeca. Mladenkini roditelji imali su opravdanje za nedolazak, mama kaže da je bila bolesna, a tata je imao važnu i neodgodivu utakmicu.

Danas je Milijana prenijela dio svojih dojmova s vjenčanja i rekla je kako ne vidi ništa čudno u tome što se udala za starijeg muškarca. Drago joj je što su njezini uzvanici bili veseli i slavili s njima do dva ujutro.

O suzama koje je pustila na vjenčanju rekla je: - Plakala sam od sreće, zapravo sam pustila par suza. Teško mi je bilo što roditelji nisu bili uz mene, ali majka mi je poslala poruku. Ne želim otkrivati što je napisala - rekla je Marijana za Blic.

Dodala je kako su Milojka malo boljela leđa, ali i da im je prva bračna noć prošla ludo.

Komentara 8

2
2
19:26 08.09.2019.

bogme i ja bi plako da imam 20 godina i da sam oženio babu od 75...

DU
Deleted user
17:03 08.09.2019.

lijepo o VL sto nas redovito izvjescuje o tim dragim ljudima, samo tako... ... hmmm... a sto je s Avom Karabstic?

GG
Gigson_gg
22:20 08.09.2019.

Bog, cigla i preciznost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije