Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maleni jona

Milan Badelj nakon poraza odjurio u zagrljaj samozatajne supruge, pažnju na terenu ukrao njihov sin (3)

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/9
29.06.2021.
u 10:00

Badelj je prvo otišao do tribina i poljubio suprugu i sina, a potom je sa svojim nasljednikom prošetao i nogometnim terenom. Trogodišnji Jona na sebi je imao kockasti dres s imenom na leđima.

Nakon poraza od Španjolske i ispadanja s Europskog nogometnog prvenstva naši vatreni utjehu su pronašli u zagrljajima svojih najmilijih koji su ih bodrili s tribina. Milan Badelj nakon utakmice družio se sa suprugom Martinom Baumiler Badelj i njihovim sinom Jonom Davidom. 

Badelj je prvo otišao do tribina i poljubio suprugu i sina, a potom je sa svojim nasljednikom prošetao i nogometnim terenom. Trogodišnji Jona na sebi je imao kockasti dres s imenom na leđima. 

Inače, Badelj i njegova supruga Martina roditelji su postali u srpnju 2018. godine. Presretan nogometaš došao je po suprugu i sina u zagrebačku polikliniku Podobnik, a tom prilikom novinarima je kazao i hoće li njegov sin, baš poput svog oca, biti nogometaš. 

28.06.2021., Kopenhagen, Danska - Stadion Parken. UEFA Europsko prvenstvo 2020, osmina finala, Hrvatska - Spanjolska. Milan Badelj; Jona David Badelj, Martina Baumiler Badelj Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

– Bit će nogometaš ili pijanist poput mame! – kazao je Badelj, koji je svoju suprugu Martinu upoznao dok je još bila studentica zagrebačke Muzičke akademije. Za razliku od drugih kolega iz reprezentacije, Milan nema profile na društvenim mrežama, a supruga i on čuvaju svoju intimu od javnosti.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Komentara 1

Avatar turskicobane
turskicobane
11:42 29.06.2021.

Milan je OK lik,ali zauzima mjesto mladim igračima. Milane budi ispravan nemoj više dolazit na poziv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije