Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predomislila se

Megan Fox uklonit će tetovažu Marilyn Monroe

megan fox
Foto: pixsell
1/3
23.08.2011.
u 15:17

Lijepa Megan kaže da slika slavne glumice na njenoj desnoj ruci privlači samo negativnu energiju

Glumica Megan Fox odlučila je ukloniti tetovažu Marilyn Monroe. Kaže da legendarna glumica širi negativnu energiju i ne želi više imati njezinu sliku na svojoj desnoj ruci.

 – Marilyn je bila nestabilna osoba, patila je od bipolarnog poremećaja i ne želim je više jer privlači negativnu energiju – objasnila je Megan. Kada je napravila tetovažu slavne glumice, rekla je kako je odabir pao na Marilyn jer joj se divi, ali je nipošto ne želi oponašati i njen lik na ruci zapravo joj je bio podsjetnik da ne dopusti filmskoj industriji da se prema njoj ponaša tako loše kao što je to bio slučaj s Monroe.

Ključne riječi

Komentara 1

mučki_đubrivoje
15:38 24.08.2011.

kakva glupača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije