Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opravdana odluka

Megan Fox se zbog sinova više neće skinuti gola za film

Megan Fox
Foto: Esquire
1/11
09.05.2016.
u 20:45

Odbila je i brojne dobre projekte zbog njihova neprimjerenog sadržaja, uključujući i ulogu HBO-a da glumi prositituku. Megan smatra da njena djeca ne mogu razlikovati stvarnost od filma te ih ne želi buniti

Glumica Megan Fox (29) nedavno je priznala da je svojim sinovima, Noah (3) i Bodhi (2) zabranila korištenje tehnologije kako bi odrastali u prirodnijem okruženju, a sada se odlučila na novi korak.

Naime, 29-godišnjakinju više nećemo gledati u neprimjerenim ulogama te se prestaje skidati za filmove. Glavni razlog su upravo njena djeca, kojima želi biti ispravan majčinski uzor.

- Odbila sam dobre projekte s talentiranim ljudima i redateljima, ali stvari koje su žene trebale izvoditi u filmu nešto su što ne želim da moji sinovi gledaju - rekla je Megan za The Sun.

Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Foto: Reuters

Odbila ulogu prostituke jer je degradirajuća

Ponuđen joj i projekt za HBO, čija se glavna priča vrti oko života prositutke i ima prlično eksplicitne scene. - Takve scene gledali bi u pornografskom filmu, a to je ponižavajuće za ženu koja glumi tu ulogu - kaže Megan.

Smatra da njeni dječaci ne mogu odvojiti stvarnost i umjetnost, pa ih ne želi buniti scenama u kojima im glumi majka.

Prošli mjesec Megan je podijelila i veselu vijest da je ponovno trudna, a biti će to njeno treće dijete s glumcem Brian Austin Greenom (42).

I will give you roots and I will give you wings.

A photo posted by Megan Fox (@the_native_tiger) on

>> Sinovi Megan Fox i Briana Austina Greena pravi su slatkiši

>> Megan Fox sinovima je zabranila tehnologiju

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
16:01 10.05.2016.

njezina djeca niti ne smiju gledati njene filmove jer su mlađi od 15 godina..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije