Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTINAGRADA

Među nominiranima za Zlatnu malinu brojni oskarovci

Jennifer Lawrence
Foto: IPA/DPA/PIXSELL
1/4
22.01.2018.
u 17:21

Film "Transformeri: Posljednji vitez" osvojio je devet nominacija među kojima za najgori film i najgore glumačke uloge za izvedbe Anthonyija Hopkinsa i Marka Wahlberga.

Avanturistički film "Transformeri: Posljednji vitez" vodi u nominacijama za Zlatnu malinu a na popisu kandidata za najgora filmska ostvarenja mnogo je dobitnika Oskara među kojima su i  Jennifer Lawrence, Tom Cruise, Mel Gibson i Russell Crowe.

Nagrada Zlatna malina stvorena 1980. služi kao protuteža svečanosti dodjele Oskara. Pobjednicima u kategorijama za najgora filmska ostvarenja, ako se pojave na dodjeli, predaje se  trofej u obliku maline obojane u zlatnu boju na svečanosti uoči dodjele nagrada Američka akademije za filmsku umjetnost u ožujku.

Film "Transformeri: Posljednji vitez" osvojio je devet nominacija među kojima za najgori film i najgore glumačke uloge za izvedbe Anthonyija Hopkinsa i Marka Wahlberga.

Johnny Depp prozvan je zbog "prežvakane supijane izvedbe" u petom nastavku "Pirata Kariba" a Jennifer Lawrence i redatelj Darren Aronofsky nominirani su za film strave i užasa  "Majka!".

Cruise i Crowe nominirane su za najgore glumce zbog uloga u filmu "Mumija" a Gibson za ulogu u filmu "Tatica se vratio 2".

Jennifer Lawrence
1/31
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije