Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Matija Dedić spotom za pjesmu 'Potraži me u predgrađu' najavljuje novi album

Matija Dedić
Foto: Promo
1/2
06.04.2017.
u 19:05

Poznata harmonikašica Merima Ključo pridružila se Matiji Dediću u izvedbi ove skladbe, a kako zvuče zajedno i kako izgleda spot pogledajte u nastavku

Vodeći pijanist i jazz glazbenik na ovim prostorima, Matija Dedić, čiji je album  "Matija svira Arsena" bio najprodavaniji album u 2016. godini i koji je osvojio 5 Porina za isti (uključujući i za Album godine) te ove godine osvojio dva Porina i za DVD izdanje "Matija svira Arsena – Live in ZKM", uz Porin za najbolju izvedbu jazz glazbe sa Šimunom Matišićem, snimio je novi album.

Na albumu na kojem se nalazi 11 skladbi, specijalni gost je svjetski poznata harmonikašica Merima Ključo. Upravo njihova zajednička interpretacija legendarne skladbe "Potraži me u predgrađu" odabrana je za prvi singl koji najavljuje album.

Za singl je snimljen i spot pod redateljskom palicom Dinka Pasinija. Spot, koji možet epogledati u nastavku, je snimljen u ZKM-u gdje se album i snimao, pa je spot sjajno zabilježio intimnu atmosferu sa snimanja.

>>Sedmero veličanstvenih u HNK-u slavilo nagradu čitatelja

>>360 VIDEO Oliver Dragojević puna tri sata redao hit za hitom...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije