Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SHOWA

Marko iz 'Braka na prvu': 'Andrea i ja više nismo zajedno, bio sam poseban muškarac u njenom životu'

Foto: RTL
1/5
14.03.2023.
u 14:41

Kazao je da je Andrei jedini plan raditi u tuđoj korporaciji kao manager dok on samostalno zarađuje kao poduzetnik u beauty industriji, zbog čega nisu mogli zajedno funkcionirati. Rekao je da se istinski zaljubio u Andreu, te da ju je upoznao s roditeljima što je za njega velika stvar.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' spojio je Andreu i Marka, a zajednički su život odlučili nastaviti i izvan njega. Ipak ljubav nije potrajala nakon showa, a Marko je otkrio da je razlog bio posao i drukčiji 'mindset'. Kazao je da je njoj jedini plan raditi u tuđoj korporaciji kao manager dok on samostalno zarađuje kao poduzetnik u beauty industriji, zbog čega nisu mogli zajedno funkcionirati. Rekao je da se istinski zaljubio u Andreu, te da ju je upoznao s roditeljima što je za njega velika stvar. 

- Nakon što je show završio, Andrea i ja smo odlučili dati si šansu izvan showa te smo vrlo brzo počeli živjeti skupa i zajedno gradili potencijalnu budućnost. Tijekom ljeta otišli smo na more u Nin, proveli predivnih tjedan dana te smo također bili kod njezinih u Slavonskom Brodu gdje me upoznala s ostatkom obitelji koji su me oduševili svi do jednoga, te sam baš bio sretan jer sam stvarno bio, a vjerujem i ostao poseban muškarac u njezinom životu jer nije upoznala nikoga s cijelom obitelji do tada. U devetom mjesecu smo bili kod mene u Daruvaru kada sam ju upoznao s roditeljima i mojim bliskim prijateljima na vjenčanju mojih najboljih prijatelja Hrvoja i Ane. Period nakon showa bio je jako dinamičan jer sam morao se naviknuti na život u Zagrebu, budući da nisam nikada preferirao Zagreb kao mjesto za život, ali čovjek radi ljubavi radi nevjerojatne stvari - izjavio je za RTL.hr

Dodao je i da trenutačno nije zaljubljen, jer mu je jedino na umu razvoj i širenje njegova poslovanja. 

- Moram biti iskren da mi je trenutno jedino na umu razvoj i širenje moga poslovanja i projekata koji su otvoreni, te želim ove godine ostvariti svoje zacrtane financijske ciljeve, tako da mi je trenutno fokus na prijatelje koji su mi ujedno i poslovni partneri, a kada se pojavi netko, bit ćete pravodobno obaviješteni. Osoba sam koja ima svoju misiju i jednu izreku koju mi je rekao jedan mentor: "Focus on you and the right one will too" - priznao je. 

Naglasio je da se nakon showa najviše druži sa Stefanom, koji je ujedno i njegov poslovni partner. Tvrdi i da se druži s Lorenom i Manuelom, te da će mu Petra biti osobna liječnica u Zagrebu. 

- Iz showa što se tiče muškaraca, najviše se družim na dnevnoj bazi s mojim prijateljem i poslovnim partnerom Stefanom, te Zoranom s kojim sam izgradio jedinstveno prijateljstvo, a koji me i nedavno ugostio u Novom Sadu, dok se s Dariom i Tihomirom čujem redovito, ali zbog daljine ne možemo se vidjeti često. Što se tiče ženske strane često se družim i izlazim s Lorenom i Manuelom pošto one također žive u Zagrebu, a kako će mi Petra biti osobna liječnica ovdje, s njom sam također u čestom kontaktu - zaključio je. 

VIDEO Glumica podivljala zbog buke pa sa suprugom i kćeri uništavala imovinu, intervenirala je i policija

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
09:00 15.03.2023.

Sve što RTL organizira je namještaljka zbog gledanosti.Tko bi se inače naslikavao tražeći ljubav na Tv.Najbizarnija im je emisija Ljubav je na selu ,gdje se pojedinci opetovano prijavljuju.Uglavnom kakva televizija takve i emisije.

SF
sfinkter
16:29 14.03.2023.

smrdi mi na namještaljku, jel ima itko tko je ostao u braku bar 10 godina, a da se upoznao na rtl-u sve je to biznis. Te serije prenose i reklamiraju na portalima.

BE
Berri
17:51 14.03.2023.

Ja bih pokrenuo show "Rastava braka". Rastava je uvijek zanimljivija od sklapanja braka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije