Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Jedan farmer neće dobiti pismo, a drugi je spreman za akciju: 'Ako se što bude moglo ispod deke'

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/13
14.03.2023.
u 13:45

U novoj sezoni očekuju nas kandidati iz cijele Hrvatske. Između ostalog, tu su franjevac trećeg reda, najmlađi farmer sezone koji živi svoj dječački san vozeči bager, Šibenčanin Milko kojeg gledatelji već dobro znaju iz RTL-ovih kulinarskih showova, ali i bivši vozač koji je proputovao cijeli svijet te mladi kuhar koji obožava konje

Nakon što se gledateljima predstavilo 11 novih zanimljivih i svestranih farmera iz svih dijelova Hrvatske, vrijeme je da ih voditeljica Anita Martinović konačno posjeti i otkrije im koliko su ljubavnih pisma dobili te nastavljaju li svoju ljubavnu avanturu u showu "Ljubav je na selu".

Od Slavonije, Bilogore, Istre pa sve do krajnjeg juga Dalmacije, farmeri će željno i nestrpljivo čekati voditeljicu kako bi joj otkrili svoje želje, snove i nove pikanterije. A bilo da dane provode brinući o svom imanju i domaćim životinjama uz šum mora, prostrane slavonske ravnice ili pak zelene zagorske brege, svima njima zajedničko je jedno - nedostaje im osoba s kojom bi dijelili dobro i zlo, no sada je konačno vrijeme da započnu svoju ljubavnu potragu, i to pred kamerama najdugovječnijeg reality showa u Hrvatskoj.

Svi oni otvorit će vrata svoga doma, ispričati svoje želje i planove, otkriti prošla ljubavna iskustva i sve raznježiti svojim teškim životnim ispovijestima, a sve to kako bi zaintrigirali brojne dame ispred malih ekrana da upravo njima napišu ljubavno pismo i požele ih bolje upoznati.

Između ostalog, tu su franjevac trećeg reda, najmlađi farmer sezone koji živi svoj dječački san vozeči bager, Šibenčanin Milko kojeg gledatelji već dobro znaju iz RTL-ovih kulinarskih showova, ali i bivši vozač koji je proputovao cijeli svijet te mladi kuhar koji obožava konje.

Ljubav je na selu
1/12

Sretnom završetku nada se i Ivan Damijanić (24), najmlađi  farmer 15. sezone ovog popularnog realityja u kojoj će pokušati pronaći srodnu dušu. U show se prijavio na nagovor prijatelja, a otkrio je i da su mu jedne zaruke propale. Trenutačno živi s mamom i tatom i radi na bageru. Ivan je otkrio da očekuje da će se u showu zaljubiti, te da će farmerice biti vedre i nasmijane i da će se lijepo družiti. Progovorio je i o svojim propalim zarukama. 

- Ma jednostavno se moralo tako dogoditi, očito nam nije bilo suđeno - izjavio je za RTL. hr. Dodao je da se nada da će njegove buduće farmerice biti lijepe kako iz vana tako i u duši, što mu je najbitnije. Zbog ljubavi, naglašava, nikada ne bi napustio svoj Žminj. Izjavio je i kako na njegovoj farmi djevojke neće morati puno raditi, te da će biti blag i pustiti ih da uživaju u prirodi i njegovu društvu. 
Što se tiče mišljenja mame i sestre o budućoj partnerici, Ivan je rekao da cijeni njihovo mišljenje, ali da će konačan odabir na kraju ipak biti njegov. 

Tvrdi i kako mu je bitniji karakter nego fizički izgled odabranice, no neće taj aspekt zanemariti. Priznao je i da preferira brinete, mlađe djevojke, no ne smeta mu ni da je malo starija, a volio bi i da je Dalmatinka.  Ivan živi u Žminju, a u emisiju se odlučio prijaviti na nagovor svog prijatelja, ujedno i šefa. 

Uz to, na traženje srodne duše pred kamerama ponovno se odlučio i kandidat 13. sezone Zvonko koji je svoju sreću tražio na farmi Raseme Vladetić, ali sada on bira!

Jedan od njih ispričat će joj sjetno da je posljednji put iskreno volio prije više od deset godina, a drugi da je sam bez ikoga već dva desetljeća te samo želi osobu s kojom će moći provesti svaki dan…No najstariji će farmer sezone biti posebno raspoložen pa joj priznati kakvu damu čeka: ''Da bude dobra žena, da zna kuhati, to je najvažnije, a ako se štogod bude moglo dati ispod deke, bit će dobro. Itekako se još ne dam!''

I dok će neke razveseliti lijepim vijestima, Anita će jednog farmera posebno rastužiti kad mu otkrije da mu baš nitko nije pisao.
''Možda sam ja nesretnik bio u životu i ostat ću'', poručit će on tužno.

Što su joj sve otkrili te koji farmeri prolaze dalje i upoznat će osebujne dame koje su im pisale, gledatelji će doznati već od 21.15 sati u 15. jubilarnoj sezoni 'Ljubav je na selu'.

VIDEO: Glumica podivljala zbog buke pa sa suprugom i kćeri uništavala imovinu, intervenirala je i policija 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
Oblivion
13:57 14.03.2023.

Koji mentalni sklop moraš imati da se prijaviš na tako nešto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije