Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje

Marina Parlov i Ivan Vukušić novi su voditelji kviza \"20pet\"

marina parlov
12.04.2012.
u 20:00

Voditeljica kaže da je prava brbljavica i da s njom nikada nema neugodne šutnje pa urednici prognoziraju da će se u emisijama uživo odlično snaći

Nekadašnja prva pratilja Miss Hrvatske i voditeljica HTV-ova “KS Automagazina” Marina Parlov na javnoj je televiziji dobila još jedan angažman. Simpatična 24-godišnjakinja i radijski voditelj Ivan Vukušić pridružit će se Loreni Nosić u vođenju kviza “20pet”.

– Jako sam uzbuđena zbog novog posla. Odrasla sam na “Upitniku” Joška Lokasa i super mi je što ću sad ja biti dio takvog projekta – rekla nam je Marina.

Zasad ćemo na malim ekranima svaku večer radnim danom gledati Marinu i Lorenu, a Ivan će im se pridružiti tek na ljeto.

– S obzirom na tempo emisije, mora nas biti više, a i kviz će se emitirati cijelo ljeto – otkriva M. Parlov koja kaže da joj nije problem što će vruće ljetne mjesece provesti na zagrebačkom asfaltu. Već je krenula na vježbe i urednici prognoziraju da će se u emisiji uživo odlično snaći.

– Privatno sam tiha i povučena, no kad se kamere upale, postanem brbljava i ne može me se zaustaviti. Mislim da neću imati problema u animiranju natjecatelja i sa mnom neće biti neugodne šutnje – smije se ljepotica koja osim posla i fakulteta ima brojne zanimljive hobije – svira gitaru, bavi se sportom i službena je spikerica vaterpolskog akademskog kluba Mladost.

Komentara 2

MA
mare0801
12:05 13.04.2012.

ma je li i ovaj kviz Lokasov?jer vidim da mu se ova mala ulizuje.Pa taj nikad ne odustaje,a nijedan mu kviz ne preživi 2 mjeseca na TV.

AH
ahmatova
12:24 14.04.2012.

baš lijepo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije