Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proboj na scenu

Marin Jurić-Čivro danas izdaje svoju debitantsku pjesmu

marin jurić čivro
Foto: PR FOTO
1/4
16.06.2015.
u 10:50

Finalistu showa "The Voice" skladbu "Dobro jutro svima", koja govori o ljetnim tulumima, napisao je mentor Ivan Dečak

U eteru 2. programa Hrvatskog radija u sklopu "Music Puba Zlatka Turkalja" jučer je predstavljen debitantski singl Marina Jurića Čivre, finalista "The Voicea". Pjesmu "Dobro jutro svima" svom je kandidatu napisao mentor Ivan Dečak baš kao što mu je to u jednoj od emisija i obećao.

– Pjesma donosi miris razuzdanih ljetnih tuluma i opisuje fazu života kroz koju Marin, s obzirom na svoje godine, upravo prolazi.

Nadam se da će publika podržati Marina u njegovim prvim glazbenim koracima – rekao je Ivan Dečak. Debitantski singl 21-godišnjeg Virovitičanina danas će i službeno biti objavljen u Hrvatskoj i u svijetu.

>>Dečak napisao pjesmu Čivri: Premijera danas u 14 sati na 2. programu Hrvatskog radija

>>Marin Jurić Čivro: Oženit ću se svakom djevojkom koja glasa za mene, a slomljeno srce zalijepiti selotejpom

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
15:05 16.06.2015.

Baš ljubazno g. Dečak i nekak sam to od vas i očekivala. Baš mi tak i zgledate. Pristojno i karakterno. Eto, iskreno od jedne trećedobne Purgerice. Sretno Čivri i vama i vašoj obitelji mister Tango.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije