Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Marijana Batinić: 'Kad sam vidjela Žigu ozdravila sam istog trena'

Foto: RTL
03.02.2019.
u 16:00

Voditeljica se prisjetila najdražih trenutaka iz prethodnih sezona popularne emisije Ljubav je na selu.

Emisija 'Ljubav je na selu' večeras se na RTL-u vraća na male ekrane u jubilarnoj 10 sezoni od 20 sati, a voditeljica Marijana Batinić se prisjetila najdražih trenutaka iz prethodnih sezona. 

Kao jednu od najljepših uspomena navela vjenčanje Stjepana Pavlića i Nikoline Bunčić. Njih su se dvoje upoznali i zaljubili u trećoj sezoni emisije, nakon čega su nastavili vezu. Marijana je bila pozvana na njihovo vjenčanje na kojem je bila počasna kuma. 

Rado se prisjeća i prvih zaruka kojima je prisustvovala - onima Mihaela Sklizovića i Sare Hrnčić. Marijana je, naime, stajala sa strane i plakala od sreće kada je Mihael kleknuo pred Saru.

Voditeljica je posjetila farmere kada su postali roditelji, što joj je također draga uspomena. "Držati djecu farmera u naručju je čaroban osjećaj", kazala je voditeljica.

Jahala je jednoroga

U lijepom sjećanju joj je ostalo i jahanje po centru Zagreba.  "U sklopu promocije šeste sezone sam jahala jednoroga na Zrinjevcu, odjevena kao vila. To mi je bilo divno iskustvo", rekla je voditeljica.

Sretna je i jer je zahvaljujući 'Ljubav je na selu' proputovala čitavu Hrvatsku.  "Mislim da ne postoji kraj u kojem nisam bila", kaže Marijana. U lijepom sjećanju joj je ostalo i upoznavanje s Goranom Žigom, farmerom koji je, kako kaže Mare, obilježio sve sezone.

„Kada sam prvi put došla u njegovo selo, bila sam loše volje, umorna i boležljiva, ali kada mi je pružio ruku i nabacio prvi komentar, momentalno sam ozdravila. To je bila ljubav na prvi pogled“, prisjetila se voditeljica.

Ponosi se i priznanjem koje joj je uručila Udruga dalmatinski samci. Naime, ona je produkciji emisije 'Ljubav je na selu' dala zahvalnicu za doprinos demografskoj obnovi Hrvatske. 

Pogledajte i tko sve traži ljubav u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu'. 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar javorko
javorko
07:09 04.02.2019.

zena je vrlo primitivna kao i 90% hrv populacije..pitam se sto Divljakica ne daje otkaze tim ucetiljima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije