Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenila imidž

Manekenka potpuno zbunila fanove izgledom: 'Zašto svi ovih dana izgledaju kao Kardashianke?'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/6
06.01.2022.
u 07:00

Chrissy Teigen je promijenila imidž, a promjena nije dobro sjela njezinim pratiteljima.

Supruga pjevača Johna Legenda (42) i manekenka Chrissy Teigen (35) još je jednom svu pažnju društvenih mreža preusmjerila na sebe. Naime, promijenila je imidž, a promjena nije dobro sjela njezinim pratiteljima. 

Manekenka je odlučila skratiti plavu kosu, a na novoj fotografiji istaknula je oči tamnim sjenilom dok je na usne stavila neutralni sjajni ruž, a na sebe odjenula smeđi sako.

- Svježa frizura - napisala je u opisu fotografije nakon koje je objavila i video.

Fotografijom je ubrzo sakupila preko 400.000 lajkova, no komentari nisu bili sjajni. Mnogi su pomislili da gledaju fotografiju Khloe Kardashian (37).

"Je li još netko na prvi pogled pomislio da je ovo Khloe Kardashian?", "Na sekundu sam pomislila da je ovo Khloe", "Zašto svi ovih dana izgledaju kao Kardashianke?", nizale su se usporedbe.

Podsjetimo, Chrissy često zaintrigira javnost svojim objavama, a jedno vrijeme je čak i odustala od društvenih mreža. 

"Više od deset godina bili ste moj svijet. Iskreno, puno dugujem svijetu koji smo stvorili ovdje. Mnoge od vas smatram svojim stvarnim prijateljima", započela je Teigen niz objava prije nego što je izbrisala profil u ožujku. 

"Moj je životni cilj usrećivati ljude. Bol koju osjećam kada to ne uspijevam, prevelika je za mene. Oduvijek su me opisivali kao curu koja brzo i lako odgovara na kritike, ali ja to jednostavno nisam", poručila je za kraj bivša manekenka koja se zbog svojih objava često našla na udaru kritika. Nedavno su joj pratitelji tako zamjerili fotografiju na kojoj je pozirala gola uz dvogodišnjeg sina koji joj je stao među noge. Mnogi nisu bili blagonakloni prema njoj ni nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografiju svog mrtvorođenčeta.

Ova je manekenka nedavno došla u središte skandala nakon što je na društvenim mrežama javno priznala kako se srami svojih podlih tvitova iz prošlosti. Ona je brojnim poznatima, među kojima i reality zvijezdi Courtney Stodden 2011. slala niz podlih tvitova poput: 'Mrzim te', 'Idi na spavanje zauvijek' i 'Jedva čekam da umreš'. Njezine žrtve bile su i Lindsay Lohan, Sarah Palin, Avril Lavigne, Mariah Carey i Farrah Abraham. Teigen ističe da žali zbog svojih postupaka te da je u procesu privatnog obraćanja ljudima koje je uvrijedila tijekom godina. Istaknula je i da je bila nesigurna i nezrela te da je osjećala da mora impresionirati druge. 

VIDEO>>Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije