Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVJEZDICE

Maleni Petar Grašo izazvao ovacije!

Zvjezdice
Foto: RTL
1/2
28.04.2018.
u 16:52

Kada naraste, Duje bi htio biti Petar Grašo, a svoj glazbeni put počeo je već s tri godine, kada je od tate tražio da mu kupi bubnjeve.

Duje Čikarela ima samo 6 godina, ali već zna što želi biti. Naime, kada naraste, Duje bi htio biti Petar Grašo, a svoj glazbeni put počeo je već s tri godine, kada je od tate tražio da mu kupi bubnjeve.

Slijedeći stope svog idola, Duje je za nastup u Zvjezdicama odabrao pjesmu „Moje zlato“, veliki hit popularnog Splićanina, a Mia Negovetić je zaključila da čak i odjećom podsjeća na malog Petra Grašu.

„Loša je to pjesma i pjevač koji je to otpjevao. Umjesto da si pjevao moje pjesme, ti izabrao Grašu. Pa gdje ćeš Grašu?!“ našalio se Enis na račun svog prijatelja.

Iako je mali Duje, inače najmlađi kandidat u trećoj emisiji „Zvjezdica“, zaslužio ovacije na račun svog izgleda, hoće li zaslužiti pohvale i na račun izvedbe, gledatelji će saznati večeras u 20 sati na RTL-u u novom izdanju emisije „Zvjezdice“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije