Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni show

Zvjezdice opet sjaje: Tisuće djece želi na ekran

Foto: RTL
1/4
19.03.2018.
u 21:12

Doris Pinčić Rogoznica i Boris Hrepić kao voditeljski par. Doris će brinuti o kandidatima pred žirijem na pozornici, dok će ih Boris bodriti u backstageu prije i poslije njihovih nastupa

RTL uskoro kreće s prikazivanjem treće sezone dječjeg glazbeno-natjecateljskog showa „Zvjezdice“ u kojem će voditeljske palice držati Doris Pinčić Rogoznica i Boris Hrepić.

Doris će, kao i u prethodne dvije sezone, brinuti o kandidatima na pozornici, dok će ih Boris bodriti u backstageu. U potragu za najsjajnijom Zvjezdicom ide 70 kandidata koji su prošli audiciju na kojoj je bilo prijavljeno više od 2000 djece do 15 godina.

– Mnoštvo djece me zvalo i pitalo kad će opet biti “Zvjezdice”, beskrajno se vesele tim nastupima – kaže Doris te dodaje da je i sama o glazbi naučila mnogo kroz “Zvjezdice”.

Boris Hrepić, mnogima poznatiji kao Hrepa, ima mnogo veće glazbeničko iskustvo. Bio je 16 godina bas gitarist Daleke obale i zapravo je jedini član kultnog benda koji je u njemu bio od početka do kraja. Uloga suvoditelja u „Zvjezdicama“ nije mu prvo televizijsko iskustvo jer je deset godina snimao emisiju “Dica sritnih lica” pa mu je rad s djecom dobro poznat teren.

– Osjećam se kao riba u moru, u radu s djecom kroz svoju emisiju dosta sam iskustva stekao, a i druženje s roditeljima nije mi strano – kaže Boris i ističe važnost ovakvih emisija.

– Evo, baš na primjeru Mije Negovetić ovaj show je pokazao da može biti bitan korak prema tome da neki istinski talent brže nađe svoje mjesto pod reflektorima – kaže Boris. A prva hrvatska Zvjezdica Mia Negovetić sjedit će ove sezone u sudačkoj fotelji s Indirom Levak, Lukom Nižetićem, Enisom Bešlagićem i Zdravkom Šljivcem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije