Naslovnica Showbiz TV

Zavirite u novi studio 'Zvjezdica'!

Za spektakularni doživljaj i izgled pozornice, koja podsjeća na one najglamuroznije svjetske, zaslužno je više od desetak tisuća led lampica. Glavni studio proteže se na 1200 metara kvadratnih, a osim grandiozne pozornice i backstagea, ovaj talent show ima još jednu novost, a to je – dječja soba!
16. ožujka 2018. u 11:37 1 komentara 230 prikaza
Zvjezdice
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/6

U tijeku je snimanje treće sezone 'Zvjezdica' u kojoj će najmlađi pjevački talenti do 15 godina pokazati svoje zavidne glasovne sposobnosti peteročlanom žiriju u sastavu Mia Negovetić, Indira Levak, Enis Bešlagić, Luka Nižetić i nezaobilazni Zdravko Šljivac. I dok će ih žiri pratiti iz udobnosti svojih sudačkih stolica, mlade pjevačke nade na pozornici će dočekivati Doris Pinčić Rogoznica, a u backstageu ih podržavati dugogodišnji bas gitarist Daleke obale – Boris Hrepić.

Glazbeni show U žiriju nove sezone 'Zvjezdica' je i bivša pobjednica Mia Negovetić

Osim ponešto promijenjene postave žirija i voditelja, nova sezona donosi i velike promjene u studiju. Gledatelji će nove 'Zvjezdice' pratiti na još većoj pozornici koja donosi raskošniju i još moderniju scenografiju i rasvjetu. Za spektakularni doživljaj i izgled pozornice, koja podsjeća na one najglamuroznije svjetske, zaslužno je više od desetak tisuća led lampica. Glavni studio proteže se na 1200 metara kvadratnih, a osim grandiozne pozornice i backstagea, ovaj talent show ima još jednu novost, a to je – dječja soba!

Dječja soba je prostor u kojem se svi natjecatelji zajedno druže i igraju sa svojim novim prijateljima sa seta te, naravno, pjevaju! A dječja soba se pokazala i kao savršen prostor u kojem se kandidati međusobno bodre i iskreno navijaju jedni za druge.

Kako bi u ovom popularnom televizijskom showu sve teklo po planu, brine se ekipa od 100 ljudi, a cijeli spektakl na pozornici i u backstage prostorijama pomno prati 25 kamera.

Sve vizualne novitete i briljantne kandidate uskoro ćete moći pratiti samo na RTL-u trećoj sezoni najraspjevanijeg glazbenog showa!

zvjezdice 'Proud Mary' Vanna zapjevala a cappella s kandidatom RTL-ova showa 'Zvjezdice' zvjezdice Druga hrvatska Zvjezdica Dino Miklaužić je pobjednik druge sezone dječjeg glazbenog showa 'Zvjezdice' Mia Negovetić Kakav glas! Bolje od originala: Mia Negovetić još jednom oduševila izvedbom, ovaj put otpjevavši hit Christine Aguilere
VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • Eilandkrk:

    Nekakvi programi a gledamo u sd a svjet hd fhd uhd.Koja sramota.