Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Život na vagi'

Maja je kao dostavljačica krala hranu: Evo gdje sada radi nakon popularnog showa

Maja Milan
Foto: RTL
1/20
18.01.2024.
u 19:40

Maja Milan, nekadašnja natjecateljica showa 'Život na vagi' radila je kao dostavljačica te klijentima krala hranu, a evo gdje sada radi.

Bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi', Maja Milan sudjelovala je u petoj sezoni te je bila prva koja kad je stala na vagu - pokazala joj je vrtoglavih 138,6 kilograma. Do finalnog vaganja riješila se 41,4 kilograma te je show napustila s 97,2 kilograma.

Kako Večernji list doznaje, simpatična Splićanka danas radi u jednom splitskom popularnom frizerskom salonu za pse na Gripama te je svakodnevno okružena dlakavim ljubimcima. U svojem poslu je marljiva te ga zbilja radi s ljubavlju. Ranije je, pak, radila kao dostavljačica hrane, a gledatelje je šokirala izjavom kako je ljudima znala krasti hranu na putu prema njihovu domu.

- Tu sam se najviše udebljala, dobila sam 20 kilograma, radila sam to osam mjeseci - svojedobno je iskreno priznala Maja u emisiji te objasnila: - Radila bih 10 sati dnevno, tamo bih jela tri obroka, a nekad bi čoknula i dostavu... - simpatično je priznala. Nakon što je voditeljica Marijana Batinić zamolila da joj pojasni o čemu je točno riječ, Maja joj je bez zadrške i objasnila. 

Foto: instagram

 

VEZANI ČLANCI:

- Dostavljam pomfrit, miješano meso, onda bih uzela jedan ćevap. Jela bih ljudima, čoknula bih nekad i lepinju, jedanput sam tako izmislila da mi je ispala putem pa je čovjek zvao... - iskrena je bila Splićanka. 

Nakon showa, bivša natjecateljica se pohvalila kako je započela samostalan život, ali se ubrzo vratila starim lošim navikama. - Ja sam se zapravo fizički promijenila, ali kad sam izašla iz ''Života na vagi'' shvatila sam da se nisam baš toliko promijenila. Imam puno posla baš oko svoje glave. Kad sam došla doma sve one moje stare navike, običaji su bili tu - priznala je Maja svojedobno za RTL. Kako bilo, sudeći po njezinu Instagram profilu, Maja izgleda bolje nego ikada!

Foto: instagram

Priznala je kako se nakon showa intenzivno posvetila treninzima i zbog toga je zanemarila društveni život i zato je dva mjeseca uzela pauzu od vježbanja. Otkrila je i kako je napravila još jedan važan životni potez. – Prije mjesec dana odselila sam se u stan i započela neki samostalan život – ispričala je.

Ispričala je i kako joj je "Život na vagi" promijenio pogled na razloge zbog kojih je imala višak kilograma. – Nisam htjela ni prihvatiti ni priznati da tu postoje dublji problemi, što su nama psiholozi govorili. Kao emotivna prejedanja, bla, bla... Ma kakva emotivna prejedanja, volim jesti i to je to. Počela sam raditi više na svojoj glavi – ispričala je. 

VIDEO: Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

 

Komentara 1

BP
Besposlen pop
07:33 19.01.2024.

Strašno, čime se ova hvali! Izvrsna reklama za dostave. Valjda neće pojesti i nekog psića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije