Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika transformacija

Maja iz 'Života na vagi': Nisam htjela ni prihvatiti ni priznati da tu postoje dublji problemi

Maja Milan
Foto: RTL
1/9
02.08.2021.
u 11:55

Pohvalila se i da je nedavno odselila u svoj stan i ispričala je koliko joj je show promijenio život.

U petoj sezoni showa "Život na vagi" kao natjecateljicu smo upoznali Maju Milan (26) koja je u show došla sa 138,6 kilograma, a na finalnom vaganju je vaga pokazala kako se riješila 41,4 kilograma viška te je show napustila s 97,2 kilograma. Nedavno je na godišnjicu svog ulaska u show napisala kako je prije godinu dana počela ne samo sa svojom fizičkom transformacijom već i životnom transformacijom i objavila je kako je ponosna sama na sebe zbog svega što je postigla.

– Ja sam se zapravo fizički promijenila, ali kad sam izašla iz ''Života na vagi'' shvatila sam da se nisam baš toliko promijenila. Imam puno posla baš oko svoje glave. Kad sam došla doma sve one moje stare navike, običaji su bili tu – rekla je Maja za RTL. Priznala je kako se nakon showa intenzivno posvetila treninzima i zbog toga je zanemarila društveni život i zato je prije dva mjeseca uzela malu pauzu od vježbanja. Otkrila je i kako je napravila nedavno još jedan važan životni potez. – Prije mjesec dana odselila sam se u stan i započela neki samostalan život – ispričala je. Ispričala je i kako joj je "Život na vagi" promijenio pogled na razloge zbog kojih je imala višak kilograma.

– Nisam htjela ni prihvatiti ni priznati da tu postoje dublji problemi, što su nama psiholozi govorili. Kao emotivna prejedanja, bla, bla... Ma kakva emotivna prejedanja, volim jesti i to je to. Počela sam raditi više na svojoj glavi – ispričala je. 

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije