Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskre frcaju

Žanamari objavila romantičan video s odmora, strastveno se ljubila sa suprugom na plaži: 'Otok ljubavi'

Foto: Instagram screenshot
1/12
02.08.2021.
u 09:30

U prvom kadru suprug se u plićaku igra s njihovom kćerkicom, a u idućim sekundama videa Perčić pozira u bikiniju te se ljubi sa suprugom. Video završava romantičnim poljupcem u rame.

Pjevačica Žanamari Perčić često objavljuje neke detalje iz privatnog života i svojim pratiteljima otkriva neke nepoznate detalje iz svog života. Tako je ovaj put objavila video s odmora, na kojem se vidi kako se strastveno ljubi sa suprugom Marijem. 

U prvom kadru suprug se u plićaku igra s njihovom kćerkicom, a u idućim sekundama videa Perčić pozira u bikiniju te se ljubi sa suprugom. Video završava romantičnim poljupcem u rame.

"Moj otok ljubavi", napisala je Žanamari uz snimku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

 

Inače, Žanamari je prije nekoliko dana objavila dvije fotke na kojima izgleda odlično. Na jednoj od njih pozira na moru u badiću dok je na drugoj, čini se, spremna za izlazak iako na sebi ima samo gornji dio badića, pripijene tajice i štikle

Podsjetimo, Žanamari je nedavno u objavi otkrila kako joj Instagram briše fotografije na kojima je u kupaćim kostimima koje sama dizajnira.

Pozirala je omotana tkaninom od koje će uskoro napraviti bikini jer joj brišu fotke, našalila se. 

"Ovo je možda jedini način da nosim svoj badić na Instagramu, a da me Instagram algoritam ne restrikta. Pa evo jedna iz proizvodnje koja možda i uspije doći do vas. Uskoro ću isfurati badić u ovom materijalu, pa eto bilo bi divno da me nitko ne prijavi za prekršaj, jer sam obukla kupaći kostim koji sam i dizajnirala. Ako se to nastavi događati, morat će se moji dečki s kojima surađujem fotkati u bikinijima umjesto mene. Čujem da dečki smiju biti na plaži, čak i na Instagramu. Žene će uskoro morati ovako fino doći u tvornicu po par metara materijala i umotati se do grla za fotke s ljetovanja", napisala je. 

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 2

T7
Toro. 71
10:15 02.08.2021.

Hahahahopet navlakusa za blokadu, jadno!!

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
09:57 02.08.2021.

Idi srči pesak... s tim ustima bi po plaže posrkala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije