Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila pratitelje

Izabel Kovačić pozirala u sređenom izdanju, u komentarima se javila Lana Jurčević: 'Prodaj mi to ako Boga znaš'

Izabel Kovačić
Foto: Instagram
1/11
02.08.2021.
u 10:26

"Spektakl", "Nestvarna", "Najljepša", "Prekrasna", "Predivna si", nizali su se komentari ispod objave koja je u manje od 24 sata prikupila više od 36 tisuća lajkova. U komentarima su se odmah javile i neke poznate Hrvatice.

Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića, proteklog vikenda oduševila je svoje pratitelje na Instagramu fotografijama na kojoj pozira u crnoj uskoj haljini dizajnera Igora Djuge ukrašenoj perjem. Izabel je, sudeći po Instagram storyjima, bila uzvanica na jednom vjenčanju, a svojim je izdanjem mnoge ostavila bez daha. 

"Spektakl", "Nestvarna", "Najljepša", "Prekrasna", "Predivna si", nizali su se komentari ispod objave koja je u manje od 24 sata prikupila više od 36 tisuća lajkova. U komentarima su se odmah javile i neke poznate Hrvatice. 

Foto: Instagram

"Prodaj mi tu kosu ako boga znaš, bar za ekstenzije", poručila joj je pjevačica Lana Jurčević, a njezin je komentar prikupio više od 70 lajkova. Izdanje supruge Matea Kovačića oduševilo je i Albinu koja se također javila u komentarima. "Wow", napisala joj je pjevačica i dodala emotikon srca. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Izabel i Mateo sredinom srpnja krstili su sina Ivana kojem je kum bio Luka Modrić. "Koja povezanost", napisala je Izabel uz snimku te je dodala emotikon bijelog srca, a kasnije je tu istu snimku podijelio i Modrić na svojem Instagram profilu.

"Ponosan kumašin!" napisao je Modrić te je otkrio kako je upravo on kum malenog Ivana. Inače, Izabel i Mateo upoznali su se u crkvi svetog Antuna u Sesvetskim Selima, u kojoj  su se i vjenčali 2017. godine nakon dugogodišnje veze, a prije deset mjeseci postali su  roditelji sina.


VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije