Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli mlađe

Lijepa srpska pjevačica razvodi se zbog hrvatskog nogometaša

Foto: Instagram screenshot
1/7
17.09.2019.
u 12:53

Razlog razilaženja Kaye Ostojić i Juniora Jacka jest Mateo Pavlović, hrvatski nogometaš koji igra za Angers SCO, u kojeg se pjevačica navodno zaljubila.

Srpska pjevačica Kaya Ostojić i DJ Junior Jack službeno se razvode, potvrdila je pjevačica na društvenim mrežama.

– Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih voljela nastaviti s normalnim životom i vratiti se glazbi. Hvala – napisala je Kaya.

Foto: Instagram screenshot

Kako prenosi Story, razlog njihova razilaženja je Mateo Pavlović, hrvatski nogometaš koji igra za Angers SCO, u kojeg se pjevačica navodno zaljubila. Nakon što se počelo šuškati o tome, na Instagram storyju Kaya je napisala: ''Al’ ljudima nikad nećeš valjati. Ni kada pomogneš, ni kada odmogneš, ni kada šutiš.''

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s nogometašem u Parizu, a stavila je i opis zbog kojeg su se počele širiti glasine o preljubu. ''Ono što je dobro, nikad ne zakasni'', napisala je pjevačica. Nepoznati izvor blizak Kayi potvrdio je Informeru da se ona i suprug već neko vrijeme ne slažu te otkrio da je riječ o novoj ljubavnoj vezi. Pjevačica je, prema izvoru, slaba na nogometaše i mlađe dečke.

Za Kayu i sedam godina mlađeg nogometaša Instagram je bio mjesto upoznavanja.

– Mateo je poslao Kayi poruku i ona mu je odmah odgovorila. Prvo su se dopisivali nekoliko tjedana, nakon čega su se i vidjeli. Odmah su sijevnule iskre među njima i ušli su u tajnu vezu. Međutim, Mateu se nije dopadalo to što Kaya unatoč njihovoj vezi i dalje živi s Juniorom Jackom pa je tražio da raskine s njim i da se preseli k njemu u Francusku – rekao je nepoznati izvor, prenosi Express.

Foto: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL

– Toliko je poludio za njom da se doslovno ne razdvajaju. Prije nekoliko dana joj je priredio romantičnu večeru u povodu rođendana, na kojoj joj je darovao 101 ružu. Doslovno joj skida zvijezde s neba – dodao je izvor.

Komentara 25

Avatar Golum
Golum
13:52 17.09.2019.

Koja si pak ti? Odakle vise ispadate

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
13:59 17.09.2019.

Nisam nikad čuo za tu pjevačicu, njenog bivšeg DJ- a, njenog sadašnjeg dečka nogometaša, niti za klub za koji igra, ali ipak sam kliknuo! U čemu je poanta? U kliku?!

PR
protin
14:30 17.09.2019.

Nebitno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije