Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na tetinoj izložbi

Lana Jurčević objavila fotografiju svoje mame glumice koju ne pokazuje često na društvenim mrežama

U povodu 40 godina rada Dženise Pecotić otvorena je izložba Dženin kabinet čuda
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
08.07.2022.
u 12:13

Kada je prije dvije godine preminuo glumac Sean Connery Lana je objavila fotografiju staru 25 godina na kojoj je njezina mama Esma u mlađim danima snimljena s poznatim glumcem i obožavatelji su zaključili kako je od mame naslijedila ljepotu.

Kostimografkinja Dženisa Pecotić ove godine obilježava 40 godina rada i tim povodom u srijedu navečer u Galeriji Kranjčar je otvorena izložba, Dženin kabinet čuda. Na izložbi su se okupili njezini prijatelji i članovi obitelji među kojima je i pjevačica Lana Jurčević koja je Dženisina nećakinja.

- Jako sam ponosna na moju tetu koja je genije i umjetnica i koja je u HNK bila kostimograf. Kao klinka nisam shvaćala njezinu genijalnost, ali s godinama sam shvatila kakvu tetu imam. Odrasla sam u kazalištu gledajući sve njene kostime za balet, opere... Nisam htjela jesti kao klinka i baka me uvijek šopala za vrijeme predstava... Uvijek sam bila u čudu s otvorenim ustima i baka bi ugurala sve pite i svu hranu meni u usta i švercala to u torbi - prisjetila se Lana u objavi na Instagram storyju. Ovom prilikom objavila je i fotografiju s mamom, glumicom  Esmom Karaselimović koju ne pokazuje često na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Kada je prije dvije godine preminuo glumac Sean Connery Lana je objavila fotografiju staru 25 godina na kojoj je njezina mama Esma u mlađim danima snimljena s poznatim glumcem. Obožavatelji su tada komentirali kako sad vide od koga je naslijedila ljepotu. Prije pet godina Lana je svoju mamu iznenadila za rođendan i tada joj je na automobil stavila  cvijeće. Objavila je video i pokazala reakciju svoje mame te joj je ostavila ovu poruku: Jedna je Esmica, snažna i hrabra ženica, voli te tvoja Lanica!

VIDEO Na 50. rođendanu Nine Badrić brojna poznata lica među 140 uzvanika: Pogledajte atmosferu

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagabria7
14:14 08.07.2022.

Di je Lana nema je, jel ima kakvog novog tinejdžera ili mlađeg punoljetnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije