Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi dokumentarac

'Da sam sada šerif, otvorio bih ponovno istragu o smrti Kurta Cobaina'

kurt cobain
Foto: Screenshot
1/6
24.06.2015.
u 19:27

Nekadašnji šef policije u Seattleu, Norm Stamper, dao je izjavu o samoubojstvu Kurta Cobaina, nakon što je pogledao neautorizirani dokumentarac 'Soaked in Bleach'

Nekadašnji šef policije u Seattleu, Norm Stamper, dao je izjavu o samoubojstvu Kurta Cobaina, nakon što je pogledao neautorizirani dokumentarac ''Soaked in Bleach'' o životu i smrti ovog legendarnog glazbenika.

Nakon izjave, okolnosti o Cobainovoj smrti dodatno su se mistificirale. – Morali smo dodatno istražiti ponašanje onih koji su imali motiv vidjeti Cobaina mrtvog. Ako je Cobain ubijen, a mi smo imali priliku to saznati, ali nismo, trebamo se svi zajedno sramiti. To je bila naša odgovornost. Riječ je o dobrom i lošem, o časti, o etičnosti. Kažem vam, da sam trenutačno šef policije, otvorio bih ponovno istragu o njegovoj smrti – zaključio je Stamper.

I ovog puta izvlači se teorija o mogućoj krivici Courtney Love, Cobainove partnerice, za njegovu smrt. Kao motiv navodi se novac koji je dobila nakon njegove smrti.

>>Dokumentarac o Kurtu Cobainu otkriva dobro čuvane tajne grupe Nirvana

>>Šalio se ili ne? Kurt u poruci 'popljuvao' Courtney jer troši novac na drogu

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:03 25.06.2015.

Kaj sad, sheriff ili policajac? Znate valjda da su to sasvim razlicite sluzbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije