Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomljena

Kristen se ne tušira, neprekidno plače i tješi se hranom

kris
Pixsell
05.08.2012.
u 17:30

– Ponaša se poput tinejdžerice slomljena srca. Plače bez prestanka i ni s kim ne komunicira. Danima se nije tuširala i stalno je u istoj odjeći – rekao je izvor.

Glumica Kristen Stewart (22) i dalje je neutješna što je nevjerom upropastila vezu s Robertom Pattinsonom (26). Već nekoliko dana boravi u kući svog prijatelja producenta Giovannija Agnellija, gdje po cijele dane samo leži i jede sladoled, otkrio je izvor blizak glumici portalu Radaronline.com.

– Ponaša se poput tinejdžerice slomljena srca. Plače bez prestanka i ni s kim ne komunicira. Danima se nije tuširala i stalno je u istoj odjeći – rekao je izvor. Kristen se ne može pomiriti s time da je zbog preljuba s redateljem Rupertom Sandersom možda zauvijek upropastila zajedničku budućnost s Robertom.

– Iskreno ga je voljela, on je njezina srodna duša, ali sve je upropastila. Strahuje da ga je izgubila zauvijek. Nitko je ne može utješiti – dodaje izvor.

Komentara 5

Avatar flegmatik
flegmatik
11:05 06.08.2012.

Nakon ******* nema kajanja. Ali ima plakanja ;-)

LI
liliZG
15:08 06.08.2012.

flegmatik.................uzeo si mi rječi iz usta........ A naj smješnija izjava je izvorova "Iskreno ga je voljela, on je njezina srodna duša.." Jaka ti srodna duša i iskrena ljubav kad se hvataš sa nekim drugim, dobila je sve što je i zaslužila .........

Avatar Django
Django
20:36 06.08.2012.

Sirotica, srce mi se para.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije