Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove zavrzlame

Kraljevska obitelj razočarana je novim potezom princa Harryja: Odbio je vlastitog oca

Foto: PA/Pixsell
1/9
13.11.2023.
u 23:00

Naime, mediji u Velikoj Britaniji pišu kako je Harry odbio poziv na rođendanski zabavu svog oca, a princ tvrdi kako je sve izmišljotina te da pozivnicu nije ni dobio

Princ Harry i Meghan Markle 'nisu imali kontakta' s Buckinghamskom palačom u vezi s pozivnicom na 75. rođendan kralja Charlesa sljedeći tjedan, rekao je njihov glasnogovornik za Daily Mail. Kralj Charles planira svoj rođendan proslaviti zabavom 14. studenog u Clarence Houseu na koju je pozvao samo najbliži krug prijatelja i članova obitelji. Sunday Times ranije je objavio da je princ Harry odbio poziv na rođendansku proslavu i da će ostati u Kaliforniji. No glasnogovornik Sussexovih rekao je za Daily Mail kako Meghan i Harry nisu imali pojma o rođendanskoj zabavi.

- Nije bilo nikakvog kontakta u vezi s pozivnicom za nadolazeći rođendan Njegovog Veličanstva. Razočaravajuće je što je Sunday Times krivo izvijestio o ovoj priči - poručio je PR tim vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Izvor blizak Harryju i Meghan rekao je za Daily Mail da oni nisu pozvani na zabavu Charlesa III. u London sljedeći tjedan. - Nisu primili nikakvu pozivnicu i nisu znali za bilo kakvu proslavu dok priče nisu izašle u javnost. Siguran sam da će vojvoda pronaći način da se privatno javi kako bi Njegovom Veličanstvu čestitao rođendan kao što je to oduvijek radio - kaže izvor blizak Sussexima.

Taj isti izvor kaže kako vjeruje kako je ova informacija došla iz krugova kraljevske obitelji jer na taj način žele skrenuti pažnju s nedavnog kraljevskog posjeta Keniji, gdje se kralj suočio s molbama da se ispriča za britansku kolonijalnu prošlost.

- Priča je postavljena na način da izgleda kao da vojvoda prezire svog oca, što on nije. S obzirom da putovanje kralja Charlesa u Keniju nije dobro prošlo i bilo je dosta negativnog publiciteta, ovo bi moglo biti dobrodošla distrakcija  s te priče - govori osoba bliska princu Harryju.  Odnosi između kraljevske obitelji i Harryja i Meghan u lošim su odnosima otkako se par povukao sa svojih kraljevskih dužnosti te su se odselili u Kaliforniju.

Situaciju je dodatno pogoršao intervju koji su Meghan i Harry dali Oprah Winfrey te su u tom intervju iznijeli niz optužbi na račun pojedinih članova kraljevske obitelji. Dodatni šok za kraljevsku obitelj bili su memoari princa Harryja. Ta je knjiga navodno dodatno narušila njegove odnose s ocem Charlesom kojem se nije svidjelo kako je u knjizi opisao njegovu suprugu Camillu.  Vojvoda je rekao da je njegova maćeha 'opasna' i nazvao ju je 'zlobnicom.' 

VIDEO Shrvana obitelj i kolege iz 'Prijatelja' oprostili su se od Matthewa Perryja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije