Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo dijete

Krajem ljeta Izabel i Mateo očekuju prinovu, a otkriven je i spol bebe

Foto: Instagram
1/5
19.08.2020.
u 08:32

Izvor blizak paru otkrio je hoće li pojačanje u obitelji Kovačić biti djevojčica ili dječak.

Šuškanja da sa suprugom Mateom Kovačićem očekuje njihovo prvo dijete Izabel Kovačić potvrdila je u lipnju kada je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi njezin trudnički trbuh. Fotografija je snimljena za potrebe kampanje Izabelinog modnog brenda Lunilou namijenjenom za najmlađe. Prinova bi u obitelj Kovačić trebala stići krajem ljeta, a izvor blizak paru za Story je otkrio kako im stiže dječak. 

Foto: Instagram screenshot

Izabel je navodno zadnjih dana bila u šopingu i kupovala odjeću za dječaka čime je dala naslutiti kojeg spola je prinova. Sredinom lipnja Kovačići su proslavili treću godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije deset godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno da Mateo i Izabel su se i upoznali. U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima naš reprezentativac je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru. Nakon potresa koji je pogodio Zagreb Kovačići su iz Londona, gdje Mateo igra za Chelsea, stigli u našu metropolu kako bi bili uz svoje bližnje i veći dio karantene proveli su u Zagrebu.

- Za potres smo doznali dok smo bili u Londonu i upravo tada odlučili smo da se moramo vratiti u Zagreb gdje su naši prijatelji i obitelj kojima je trebala pomoć, rekla je Izabel tom prilikom. Izolaciju u Zagrebu tako je iskoristila za rijetke trenutke u obrađivanju vlastitog vrta te je rekla da je to regeneracija duše i tijela.

VIDEO Neven Ciganović otkriva sve o svojim estetskim operacijama i otkriva je li zaljebljen u Grubnića

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije