Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tema: stereotipi

Lana dobila kritiku na račun svoje kampanje i brzo je odgovorila: Pomoći ćemo i tebi

Lana Jurčević
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/6
19.08.2020.
u 07:00

Neka ovo bude naša mala, ženska oaza. Tu smo da se međusobno podržavamo i pričamo naše priče, napisala je Lana na Instagram profilu koji je poreknula kao dio kampanje stvarna ja.

Prije desetak dana pjevačica Lana Jurčević otvorila je novi Instagram profil Stvarna ja i na taj korak odlučila se nakon što je objavila fotografije i video na kojem ne skriva da nije savršena i da poput drugih žena ima celulit i kasnije je pozvala i druge žene da joj se pridruže u objavi svojih nesavršenih fotografija pod hashtagom #StvarnaJa. Tako je pokrenula cijelu lavinu i počele su joj pristizati fotografije žena koje prate njezin primjer i zato je Lana odlučila otvoriti i poseban profil koji će se baviti samo ovom tematikom.

- Neka ovo bude naša mala, ženska oaza. Tu smo da se međusobno podržavamo i pričamo naše priče - napisala je Lana u opisu profila ovog Instagrama. Pozabavila se novom objavom temom stereotipa i poručila kako ne smijemo dati da nas pogađaju riječi drugih osoba. - Riječi... znaju biti oštrije od noža. Ali, NE DAJTE da vas diraju. Niste tu da udovoljavate drugima, već sebi. Ono što vas čini sretnima, jedino je to bitno. Uvijek ima mjesta za napredak i za rad na sebi. Ali u smjeru u kojem vi želite ići, a ne u smjeru koji vam drugi nameću - napisala je uz video koji govori o temi stereotipa. Jedan pratitelj na to je odgovorio Lani i izrazio sumnju jer misli kako jedna ovakva objava ne može puno toga promijeniti.

Foto: Instagram screenshot
- Hoće li jedan Instagram post promijeniti bilo što po pitanju ovoga? Neće. - uvjeren je Lanin pratitelj, a ona mu je odmah odgovorila: - Ne bi vjerovao koliko male stvari mogu puno pomoći. To ne znaš jer prečesto usmjeravaš svoju energiju na kritiziranje drugih. Kad probaš raditi lijepe stvari, život će ti biti 10000x bolji i ljepše ćeš se osjećati. Pomoći ćemo i tebi ako nam dopustiš. Mi vjerujemo da i u tebi ima puno toga dobrog, samo nitko to nije probudio i potencirao u tebi. Budi dobar.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Jopa
Jopa
09:19 19.08.2020.

Koja je fora slikati dlačice pod pazuhom, strije ili celuliti, to javno objavljivati i biti ponosna na to?

JK
J. K.
09:19 19.08.2020.

Dakle jedna Jurcevicka, koja je napravila karijeru od serviranja cica i guzica ("glazbu" joj necu ni komentirati, mislim da fakat nema smisla), photoshopa i kila sminke se sad našla nekaj trubiti o ženskim pravima, ravnopravnosti i sl? Dakle ovo je zbilja vrh svih vrhova....

BL
bluescreen
08:39 19.08.2020.

Ono kad postaješ svjestan da stariš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije