Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARUJEMO ULAZNICE

Koncert „Official Tribute to Dino Dvornik“ feat Mario Huljev

Official Tribute to Dino Dvornik
Foto: PR FOTO
1/2
14.11.2014.
u 12:47

U Metropolis klubu 6.12.2014., povodom 6. obljetnice odlaska kralja funka; Darujemo ulaznice na Facebook aplikaciji Vecernji.hr vas vodi na evente!

Ne propustite live koncert Official Tribute to Dino Dvornik u čast i povodom 6.obljetnice odlaska kralja funka u jedinstvenom ambijentu zagrebačkog kluba Metropolis i uživajte u najvećim hitovima funk glazbe. „Ljubav se zove imenom tvojim“, „ Ti si mi u mislima“, „ Ja bih preživio“, „ Hipnotiziran“, „Manijak“, „Afrika“, samo su neki od hitova kralja funka Dine Dvornika koje su dečki iz Tribut-a pripremili za koncert u Zagrebu.

Zlatna imena hrvatske glazbene scene sa dugogodišnjim iskustvom i službeni bend Dine Dvornika pod okriljem Danijele Dvornik najavljuju zagarantiran provod kao što su osigurali pozitivne komentare struke.

Evo što su članovi rekli o nadolazećem koncertu :

„ Članovi benda Tribute to Dino Dvornik i inicijator ideje Ivica Premelč ( sax ) te Porinom nagrađeni vokalist Mario Huljev. Pozivamo sve na veliki koncert u čast 6. Obljetnice odlaska hrvatskog kralja funka Dine Dvornika. Očekujemo publiku u velikom broju da se uz orginalan zvuk svi zajedno prisjetimo najvećih hitova koji nas još i dan danas prate, a gost večeri je Željko Banić – Bane ( SONGKILLERS ), koji će nam se pridružiti na nekoliko pjesama.

Vidimo se 6. prosinca u Metropolis klubu s početkom od 22:30 sati. „

Da navedemo članove Official Tribute to Dino Dvornik; „ Mario Huljev ( vocal ), Zoran Jaeger – Jex ( gitara ), Alen Svetopetrić ( bass ), Gojko Tomljanović ( klavijature ), Igor Šega ( bubnjevi ), Ivica Premelč – Ywek ( sax ) “

Potražite već danas svoju ulaznicu za veliki live koncert Official Tribute to Dino Dvornik u Metropolis klubu, 6.12.2014. s početkom u 22.30 sati.

Prodaja ulaznica u Metropolis klubu, Avenija Dubrovnik 10 (preko puta Velesajma), putem sustava EVENTIM, po cijeni od 20 kuna koje su puštene u prodaju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije