Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijenos na radio puli

Koncert Dubioza Kolektiva u pulskoj Areni rasprodan!

dubioza kolektiv
Foto: Promo foto National Geographic
30.07.2015.
u 14:45

Za sve koji nisu stigli kupiti ulaznicu osiguran je živi radijski prijenos koji će realizirati Radio Pula, a prenosit će ga svi regionalni centri Hrvatskog radija – Rijeka, Zadar, Knin, Split, Dubrovnik i Osijek

Koncert Dubioza Kolektiva koji će se u petak, 31. srpnja, održati u pulskoj Areni službeno je rasprodan.

Sjajna reakcija fanova iz Pule, Istre, Hrvatske i susjednih zemalja rezultirala je u konačnici time da za jedan od najvažnijih koncerata u povijesti grupe više nema ulaznica u prodaji. I publika i bend time su na neki način odali priznanje najljepšem koncertnom prostoru u ovom djelu Europe.

Za sve koji nisu stigli kupiti ulaznicu, osiguran je živi radijski prijenos koji će realizirati Radio Pula, a prenosit će ga svi regionalni centri Hrvatskog radija – Rijeka, Zadar, Knin, Split, Dubrovnik i Osijek.

Poznata je i satnica koncerta. Vrata Arene otvorit će se u 19.30. S.A.R.S. će svoj nastup započeti u 20.45, dok Dubioza na pozornicu staje točno u 22.15.

Dubiozu Kolektiv i S.A.R.S. u pulsku Arenu dovodi LAA.

Komentara 1

Avatar Milimir
Milimir
21:54 30.07.2015.

Naprijed moji Bosanci. Naprijed Hercegovci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije