Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedni predmeti

Kolekcija predmeta poznatog glumca i komičara prodana za 6,1 mil. dolara

Foto: PA/Pixsell
1/3
05.10.2018.
u 08:22

Među predmetima koji su se našli na dražbi posebno su zanimljivi bili Zlatni globus koji je Williams osvojio za ulogu u filmu Dobro jutro, Vijetname.

Kolekcija predmeta koji su bili u vlasništvu Robina Williamsa i njegove bivše supruge Marshe prodani su na dražbi u New Yorku za oko 6,1 milijuna dolara, a sav prihod bit će uplaćen u humanitarne svrhe.

Među predmetima koji su se našli na dražbi posebno su zanimljivi bili Zlatni globus koji je Williams osvojio za ulogu u filmu Dobro jutro, Vijetname (Good Morning Vietnam) i mač koji je tragično preminuli američki glumac koristio portretirajući Petra Pana u filmu Kuka (Hook). Zlatni globus je postigao cijenu od 27.500 dolara, dok je mač prodan za 4.750 dolara.

Na aukciji su također bile umjetnine, ručni satovi, namještaj i nakit.

Williams je slavu prvo stekao kao stand-up komičar u '70-im godinama prošloga stoljeća, da bi potom svoj glumački talent usmjerio na televiziju te konačno i na filmsku umjetnost.

Sa Marshom Grace Williams bio je u braku od 1989. do 2010. godine, a imali su troje djece. Bio je to jedan od njegova tri braka. Nažalost, Robin Williams je 2014. godine počinio samoubojstvo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije