Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poput dive

Sandra Perković seksi pozama mami uzdahe

Foto: Instagram
1/9
04.10.2018.
u 12:17

Nedavno objavila fotografije u seksi badiću ružičaste boje, a iako se ne vidi sruštvo u kojem plovi, doznajemo da je riječ o nekim od njezinih najbližih prijatelja i suradnika.

Sandra Perković, atletičarka koja iza sebe ima zavidne sportske rezultate posljednjih dana časti obožavatelje fotografijama s krstarenja po Jadranu. 

Tako je nedavno objavila fotografije u seksi badiću ružičaste boje, a iako se ne vidi sruštvo u kojem plovi, doznajemo da je riječ o nekim od njezinih najbližih prijatelja i suradnika.

 

 

Inače. Sandra s evoli poigravati s modnim trendovima, a zaljubljenica je u modnu kuću Balmain, u čijoj je haljini nedavno prošetala Parizom. Od domaćih dizajnera najčešće ju možemo vidjeti u kreacijama prijateljice Aleksandre Dojčinović

Pogledajte koji parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda

Ključne riječi

Komentara 11

AL
alf
12:29 04.10.2018.

Sto, dali i ona trazi "sponzora"? Izgleda da je to unosan posao.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
12:41 04.10.2018.

Ma slatka je ona al kad čujem onaj Dubrava naglasak odmah mi se spusti..

ZN
Znakovljenagrbu
12:40 04.10.2018.

Zakaj, e, zakaj se ta "diskokvin" toliko nudi? I to besplatno? Premda sam žensko, draže mi ju vidjet nego ćut'. Najmekaj; u dvojbi sam oko toga jel se rodila kao žensko..fakat jesam. Vuče mi na muškardina čim zine. Otud, valjda, i potreba za slikavanjem da "potvrdi" kako je, ipak, žensko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije