Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj

Nakon 'afere' s fotografijama oglasio se i suprug Igor i njegov tata Keba

Foto: Sanjin Stukić/PIXSELL
1/5
04.10.2018.
u 11:51

Ne bojte se, Bog sve drži pod kontrolom, napisao je na Instagramu Severinin svekar, ali taj komentar ubrzo je izbrisan

Nakon što su mediji u Srbiji objavili informaciju kako su se na jednoj internetskoj stranici pojavile nove fotografije na kojima je navodno Severina u  golišavom izdanju, pjevačica je odmah otkazala koncert u Nürnbergu.

Njen menadžer Tomica Petrović nakon ove objave rekao nam je kako je i ovaj put, kao i prije mjesec dana kada su u Srbiji prvi put objavljene golišave fotografije na kojima je pjevačica, riječ o osveti njezina bivšeg partnera. 

O cijeloj ovoj situaciji oglasio se i Milan Popović i rekao da mu nije jasno kako je njegova bivša partnerica bila toliko neodgovorna da joj se ponovila ista stvar. 

Osim otkazivanja koncerta, Severina nije na društvenim mrežama komentirala ovu situaciju, ali opet je s Instagrama uklonila sve fotografije na kojima je njezin sin Aleksandar. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ajmo PAKO! 💪 #zvezda

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

 

Njezin suprug Igor Kojić i njegov otac Dragan Kojić Keba nakon cijele afere s fotografijama oglasili su se na Instagramu. Igor je na društvenoj mreži objavio fotografiju na kojoj je njegov obiteljski pas koji oko vrata ima šal Crvene Zvezde i tako je Igor dao podršku svom klubu koji je sinoć igrao protiv  PSG-a.

Njegov tata Dragan ispod te fotografije sinoć je napisao: Ne bojte se, Bog sve drži pod kontrolom. Uz ovo je dodao srca i slova S i I. Međutim, taj komentar poslije je izbrisan. 

Pogledajte kako Enio Dellavia i Ivan Buča komentiraju "slučaj Severina"

Komentara 32

VE
večernjamaglica
12:20 04.10.2018.

Ajte kvragu I vi I ona.Svako malo puste par slika a vi danima serendate o tom.Ajd za neke šund portale,ali vi se predstavljate za vodeći brand.I vas I one iz Austrije treba protjerati na neki atol u Pacifiku pa pišite do mile volje

AL
alf
12:33 04.10.2018.

Koja je to njoj "obitelj" po redu? Na sto je dosao ovaj svijet, prostitucija je postala glavno zanimanje tih"uglednih" dama.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
12:57 04.10.2018.

A zamislite kako se oseća mali Aca kada druga deca iz razreda pod odmorom gledaju aktove njegove keve..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije