Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poduzetne sestre

Kim Kardashian: Volim naočale za vid, štreberski je izgled jako seksi

kardashian
Kardashian Kollection
13.08.2012.
u 14:48

Kim, Kourtney i Khloé Kardashian zajedno će napraviti kolekciju naočala za vid i za sunce. S njihovim potpisom prodavat će se u nekoliko trgovačkih lanaca diljem Amerike

Osim po realityju, sestre Kardashian poznate su i po razvijenom poduzetničkom duhu. Najnovija im je ideja pokrenuti liniju naočala za vid i sunce.

Kim, Kourtney i Khloé Kardashian tako će zajedno napraviti kolekciju koja će se s njihovim potpisom prodavati u nekoliko trgovačkih lanaca diljem Amerike.

– Naočale za vid također mogu biti veoma seksi. Moje sestre imaju gomilu različitih naočala za vid koje vole nositi. Nitko se ne smije sramiti što nosi naočale za vid. Štreberski je izgled seksi – napisala je Kim na svom Twitter-profilu i najavila novi obiteljski posao.

Ključne riječi

Komentara 3

JO
joso
07:24 14.08.2012.

jadan ti je onaj ko ove ima na grbači...

MA
maklin
08:06 14.08.2012.

Nema ih nitko na grbači jer su one obiteljski već jako bogate. Tako da njima ne treba sponzor, muški u njima traže sponzoricu.

SI
silversurfer22
08:29 14.08.2012.

..tziganke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije