Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muž iz pakla

Kim Kardashian suprug Kris nazivao je debelom i glupom

kim (1)
Foto: Pixsell
1/3
22.11.2011.
u 18:46

Košarkaš NBA obilazio bi noćne klubove i, pozivajući se na svoju slavnu ženu, zahtijevao besplatno piće i druge povlastice. – Kris je konstantno ponižavao Kim pred ljudima. Stvarno ga je bilo mučno slušati – otkrio je izvor.

Nakon što je nedavno obznanila da se odlučila rastati od supruga Krisa Humphriesa poslije 72 dana braka, javnost je osudila taj potez američke starlete Kim Kardashian. No časopis Us Weekly donosi šokantnu priču prema kojoj je glavni krivac za kraj njihove ljubavi 26-godišnji Kris koji je svoju pet godina stariju suprugu od prvog dana braka okrutno vrijeđao te se želio okoristiti njenom slavom.

Košarkaš NBA obilazio bi noćne klubove i, pozivajući se na svoju slavnu ženu, zahtijevao besplatno piće i druge povlastice.

– Kris je konstantno ponižavao Kim pred ljudima. Nazivao ju je glupom. Stvarno ga je bilo mučno slušati – otkrio je izvor blizak bivšem paru za američki časopis.

Također je kazao da je Humphries zamjerao Kardashian što je poznatija i bogatija od njega.

– Pokušavao ju je kontrolirati tako da ju je omalovažavao. Govorio joj je grozne stvari. Jednom joj je rekao da je netalentirana i da njena slava neće potrajati. Vrijeđao je i njen izgled i govorio joj da je debela – kazao je prijatelj.

Muž iz pakla navodno je vrijeđao i Kiminu obitelj i prijatelje te se nabacivao drugim ženama.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
09:16 23.11.2011.

.......a istina je vjerojatno negdje u sredini....ona iskoristila njega a on nju i sve promocije radi......................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije