Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provokativna fotka

Kći Heidi Klum objavila je fotografiju, a obožavatelji se pitaju: Smije li ona to, ipak je maloljetna

Berlin Fashion Week - About YouFashion Week
Foto: Gerald Matzka
1/3
28.10.2021.
u 23:00

Objava Leni Klum malo je iznenadila i njezine pratitelje i pitali su se je li ok što je kao maloljetnica objavila ovako provokativnu fotografiju.

Leni Klum objavom nove fotografije na Instagramu podigla je dosta prašine i fotografija koju je snimila za jedan časopis po mnogima je neprimjerena jer 17-godišnja kći poznate manekenke Heidi Klum i pjevača Seala je objavila fotografiju na kojoj pozira u raskopčanom sakou i jednom rukom prekriva gole grudi.

Ova objava malo je iznenadila i njezine pratitelje i pitali su se je li ok što je kao maloljetnica objavila ovako provokativnu fotografiju. Leni je krenula manekenskim koracima svoje mame koja je bila jako stroga oko toga smije li Leni koristiti društvene mreže i tek joj je prošle godine dopustila da otvori svoj profil na Instagramu, ali nije poznato kako je reagirala na objavu ove fotografije ispod koje su se mnogi čudili kako je Leni smjela objaviti ovako provokativnu fotografiju. Svoj debi u ulozi modela Leni je imala kao 16-godišnjakinja kada je izašla na naslovnici njemačkog izdanja časopisa Vogue.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

- Bilo je samo pitanje vremena kada ću se okušati u modelingu. Prva ponuda došla je kada sam imala 12 ili 13 godina, i to od brenda kojeg sam voljela: Brandyja Melvillea. Tada sam preklinjala mamu da mi dopusti, ali nije bilo šanse. Sada shvaćam da bi bilo prerano - izjavila je Leni u jednom intervjuu. 

Leni je Heidina kći koju je dobila u vezi s Flavijem Briatoreom, a Seal je kada se vjenčao s Heidi posvojio Leni i u njezinim službenim papirima je upisan kao njezin otac. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije