Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno

Kate progovorila o odnosu s DiCaprijem: Ne želite znati o čemu smo zadnji put pričali

Kate Winslet
Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
27.08.2017.
u 13:20

Ovim istupom u medije Kate Winslet ponovno je probudila maštu obožavatelja oko njezinog odnosa s Leonardom DiCaprijem

Već se godinama šuška o bliskom odnosu Kate Winslet i Leonarda DiCaprija. Često su ih fotografirali i snimali zajedno u društvu, pa je javnost uvjerena da su oni više od prijatelja. Njihov odnos zapravo i je vrlo intiman. Kate i Leo su bliski prijatelji.

Tako je Kate ponovno uzburkala javnost u intervjuu za Glamour u kojem je rekla da je njihov odnos vrlo, vrlo blizak. 

"Ne želite znati kakav je bio naš posljednji razgovor, toliko je bio zabavan da sam se jako smijala", kazala je 41-godišnja glumica. Često se pitamo i govorimo, kaže Kate: "Možeš li zamisliti što bi svijet o nama zapravo mislio kada bi znao čemu pričamo".

 

"Neću vam reći o čemu zapravo razgovaramo, ali da, vrlo smo bliski, a ponekad jedno drugome govorimo citate iz filma", dodala je Kate. 

Ovim istupom u medije ponovno je probudila maštu obožavatelja koji s jedne strane i priželjkuju da je njihov odnos puno više od prijateljstva. No, zasad sve ostaje samo na 'šuškanju', piše indy100.

Komentara 1

Avatar 123456
123456
14:53 27.08.2017.

Kojih li budalaština!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije